Vacature Docent (en coach) rekenen/taal/wisk VMBO 0,32 fte in Heemskerk

Onderwijs

Over Kennemer College Beroepsgericht

Naam school
Kennemer College Beroepsgericht
Contactpersoon
Mevr. Hansen
Plaats
Heemskerk
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Kennemer College is een brede scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. De school is gevestigd in Beverwijk en Heemskerk en telt in totaal ongeveer 3.500 leerlingen.
De school is in beweging, is maatschappelijk betrokken en werkt toekomstgericht. Het Kennemer College is een school die leerlingen kansen biedt en sterk is in het ontwikkelen van talenten die leiden tot diplomering, certificering of werk.
Alle opleidingen bieden onderwijs gericht op een specifieke doelgroep en zijn toegesneden op het type leerling dat daarbij hoort. We staan voor kwalitatief goed onderwijs in een uitdagend en veilig leer- en leefklimaat.
De beide sectoren (vmbo/pro en havo/vwo) zijn uitstekend gehuisvest in gebouwen met een eigentijdse uitstraling en beschikken over moderne voorzieningen.
Het Kennemer College is een aantrekkelijke werkgever die medewerkers op persoonlijk niveau coacht en goede arbeidsvoorwaarden biedt. Ook voor de medewerkers wil de school kansen bieden om zich verder te ontwikkelen. Van hen wordt verwacht dat zij zich met passie en betrokkenheid inzetten om waar te maken waar de school voor staat.

Vacature

Functietitel
Docent (en coach) rekenen/taal/wisk VMBO 0,32 fte 
Plaatsingsdatum
1-11-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,32FTE
Omschrijving

Wij zijn met zeer grote spoed op zoek naar een enthousiaste docent  (of docent in opleiding) voor 0,32 fte (di/wo). 

Het betreft een tijdelijke vacature vanwege langdurige ziektevervanging voor onbepaalde duur.
Je verzorgt instructies en begeleidt de leerlingen bij het zelfstandig werken in leerjaar 1 en 2. Naast de lessen rekenen, taal en wiskunde begeleid je wekelijks een aantal coachleerlingen en leerlingen met achterstanden voor rekenen. Je geeft voornamelijk les aan de leerlingen in de pro/vmbo-klas (schakelklas).


JE WERKOMGEVING
Het Kennemer College Beroepsgericht is een dynamische en innoverende vmbo-school met een vooruitstrevende onderwijsvisie. Wij bieden een uitdagende werkplek waar jij het verschil kunt gaan maken

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
JOUW PROFIEL
Ons onderwijs wordt gepersonaliseerd aangeboden en stelt zowel de leerling als de docent in staat om te leren van en met elkaar. De leerlingen en de docenten werken met een iPad en de leerling krijgt instructies op basis van zijn/haar eigen niveau, tempo en leerbehoefte. De lesstof staat online in een learning portal. De leerling leert samen met zijn/haar coach plannen en organiseren en krijgt daardoor verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen leerproces.  
 
De leerlingen werken in groepen aan thema-opdrachten, individueel aan tredevakken (Nederlands, Engels, Duits en wiskunde) of zelfstandig op het leerplein.
 
Collega’s werken in een hecht teamverband, wisselen expertise uit en ondersteunen elkaar.
 
Wij zijn op zoek naar collega’s, die samen met ons het onderwijs aan de leerling verzorgen. Docenten, die zichzelf en onze school verder willen ontwikkelen, worden van harte uitgenodigd om te reageren.
Graag nodigen wij leerkrachten uit het basisonderwijs bij voorkeur uit om te solliciteren.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform cao-vo

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

INTERESSE? 
Meer informatie over de school vind je op https://beroepsgericht.kennemercollege.nl/
Telefonische inlichtingen kun je inwinnen bij de teamleider leerjaar 1 en 2, Sylvia Ruisendaal, telefoon:  0251-241944 of per mail s.ruisendaal@kennemercollege.nl.
 
Je sollicitatiebrief met CV kun je vóór vrijdag 9 november 2018 richten aan Sylvia Ruisendaal onder vermelding van de vacaturenaam mailen via Meesterbaan.  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.