Vacature Montessori leerkracht basisonderwijs in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Laura Moraal
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Montessori leerkracht basisonderwijs 
Plaatsingsdatum
1-11-2018
Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor het Montessorionderwijs. Je gebruikt een  onderwijsmethode waarbij een kind zich zo veel mogelijk in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. De meest geciteerde uitspraak van Maria Montessori is niet voor niets “Help mij het zelf te doen”.

 

De laatste jaren van de basisschool staan voor de deur, herinner jij je deze tijd nog? Het repeteren met elkaar de voor de eindmusical en de spanning voor de CITO-toets.

Een spannende tijd voor de leerlingen waarin zij zo goed mogelijk voorbereid moeten worden voor hun middelbareschooltijd die komen gaat.

 

Stimuleer en activeer jij jouw leerlingen om het zelf te gaan doen? Dan ben jij de leerkracht naar wie wij op zoek zijn!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

-  Je bent in het bezit van een pabo-diploma

-  Je beschikt over de kennis met betrekking tot de Montessori leerlijnen of wil deze je graag eigen gaan maken

-  Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan

-  Je zorgt voor rust en regelmaat in de klas

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten h

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.