Vacature Directie Secretaresse voor 0,5 FTE in de omgeving Noord Brabant in EDE

Onderwijs

Over NIVVO B.V.

Naam school
NIVVO B.V.
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Plaats
EDE
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Particulier, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound, OGO, Internationale school
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"‚Äč (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Directie Secretaresse voor 0,5 FTE in de omgeving Noord Brabant 
Plaatsingsdatum
1-11-2018
Met ingang van
1-11-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
24 uur
Omschrijving
We hebben een vacature voor een Directie Secretaresse binnen het VSO ter ondersteuning van de Algemeen Directrice in de regio Noord Brabant.
Ben je per direct beschikbaar voor minimaal 0,5 FTE, reageer dan snel.

Functie
Voor de Algemeen Directrice van een VSO onderwijsinstelling zijn wij met spoed op zoek naar een Directie Secretaresse voor 0,5 FTE. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd.

Functie eisen
  • Ervaring als management assistent of secretaresse.
  • Zelfstandig en pro-actief kunnen werken
  • Communicatief zeer vaardig
  • Kunnen plannen en organiseren

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:
  • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse
opleidingsmogelijkheden;
  • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;

Inlichtingen
Tamara Schepers
06-83534089
0318-506926

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
5
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.