Vacature Juf of meester gezocht voor een protestant christelijke basisschool in Capel...

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Laura Moraal
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Juf of meester gezocht voor een protestant christelijke basisschool 
Plaatsingsdatum
1-11-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een juf of meester voor een groep 6/8 voor bijzondere protestant christelijke school in Rotterdam. Je zal samen met een lio-student werkzaam zijn op een combinatie groep 6/8.

De school is een tweetalige school Nederlands / Engels. Ze geven 15% van de onderwijstijd les in het Engels. Dat wil zeggen dat je één dagdeel in het Engels les zal geven. De school zet zich in voor Internationalisering binnen het basisonderwijs, de leerlingen zullen kerstkaarten uitwisselen met scholen in Europa. Skype gesprekken voeren met scholen in het buitenland. Het is een school met leerlingen van verschillende nationaliteiten en verschillende achtergronden.

Ben je fulltime/parttime beschikbaar voor het schooljaar 2018/2019 en voel jij je aangetrokken tot tweetalig onderwijs, dan zijn deze leerlingen op zoek naar jou!

Solliciteer dan direct!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma 
  • Je beschikt over de kennis met betrekking tot de diverse leerlijnen
  • Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan
  • Je beheerst de Engelse taal op Havo niveau. 
  • Je beheerst de 21st-skills

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding. Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.