Vacature Juf of meester voor een leuke groep kleuters in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Laura Moraal
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Juf of meester voor een leuke groep kleuters 
Plaatsingsdatum
1-11-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

Weet jij nog hoe leuk het was toen je net op de basisschool zat en mocht kliederen met kwasten of knippen en plakken van figuurtjes?

Start jij je dag het liefst met een gezellig kringgesprek om te weten wat er allemaal leeft bij je kleuters? We zijn op zoek naar een juf of meester die het belangrijk vindt dat er aandacht is voor het aanleren van sociale vaardigheden. Vind jij het belangrijk dat iedereen met respect behandelt wordt en dat ieder kind de aandacht en zorg krijgt die hij of zij nodig heeft? Een kind de kans krijgt om te ontwikkelen in haar/zijn eigen mogelijkheden en talenten!


Voor een openbare school in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een leuke juf of meester voor de kleutergroep 1/2 die parttime beschikbaar is met de voorkeur op de donderdag en vrijdag.

Krijg jij al kriebels bij het lezen? Dan is dit zeker een school die bij je past!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

-   Parttime beschikbaar

-  Je bent in het bezit van een pabo-diploma 

-  Je bouwt in korte tijd een goede band op met je leerlingen

-  Je zorgt voor een prettig en veilig klimaat in de klas

-  Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam en of bereid hierheen te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.