Vacature Docent natuurkunde 2e graads in Wassenaar

Onderwijs

Over Adelbert College

Naam school
Adelbert College
Contactpersoon
Mevr. I. Schalkers
Plaats
Wassenaar
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Adelbert College is een school met kwalitatief goed en veelzijdig onderwijs, waarbij de prettige sfeer en veilige omgeving een stabiele basis voor onze leerlingen vormen.
Wij motiveren en stimuleren leerlingen met het doel hun talenten optimaal te ontwikkelen. Dit bereiken wij dankzij een breed onderwijsaanbod met keuze voor verdieping en ondersteuning, veel (buitenschoolse) activiteiten en een internationale en maatschappelijke focus. Voor docenten is het aantrekkelijk om op het Adelbert College te werken, omdat ze volop kans krijgen om zichzelf te ontplooien en binnen kaders professionele ruimte hebben.
Dit enthousiasme zien we terug in de lessen; we geven interactief les, weten onze leerlingen te prikkelen en aan te zetten tot zelfstandig nadenken. we halen het beste uit al onze leerlingen en uit onze medewerkers!
Bijzonderheden
Wij werken samen met verschillende leraren opleidingen in het land. Aansluitend hierop is een gespecialiseerd begeleidingsteam beschikbaar voor nieuwe collega's.

Vacature

Functietitel
Docent natuurkunde 2e graads 
Plaatsingsdatum
1-11-2018
Met ingang van
7 januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,52
Aantal uren
13
Omschrijving
Het Adelbert College zoekt met ingang van 7 januari 2019 een docent natuurkunde voor 13 lesuren per week wegens een tijdelijke vacature tot 1 augustus 2019.

De vacature bestaat uit vijf 2e klassen (H/V niveau) en een 4V groep. De uren staan ingeroosterd op maandag t/m woensdag.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten in het bezit van een onderwijsbevoegdheid natuurkunde en met enkele jaren relevante werkervaring in het voortgezet onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VO 2018/2019.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.