Vacature docent aardrijkskunde in Veenendaal

Onderwijs

Over Ichthus College

Naam school
Ichthus College
Contactpersoon
Dhr. C. Kromhout
Plaats
Veenendaal
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Ichthus College staat midden in de samenleving. Eigentijds en met open vizier. Als klankbord voor onze leerlingen om ze te helpen hun keuzes op waarde te schatten.
Binnen onze scholengemeenschap zijn we vooral gericht op de kwaliteit van het onderwijs en het welbevinden van onze leerlingen. Voor leerlingen moet op school ‘de nestwarmte’ merkbaar zijn. Maar er is meer.

Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Daar bedoelen we mee dat de school haar grondslag heeft in de Bijbel en de reformatorische belijdenisgeschriften. De levensbeschouwelijke identiteit is merkbaar in de lessen, in de omgang met elkaar en in de gehele schoolcultuur. De medewerkers willen leven, onderwijzen en vormen vanuit de overtuiging dat Jezus Christus de enige weg ten leven is. In verbondenheid aan Hem willen we als dragers van de identiteit ons werk doen.

Het Ichthus College positioneert zich als een professionele organisatie, waarbinnen goed onderwijs wordt gegeven en ook aandacht is voor meer- en minderbegaafde leerlingen.
Er werken professionals, mensen die verstand hebben van onderwijs, mensen die pedagogisch gevormd zijn. Docenten die met hart en ziel werken met hun kinderen, ze onderwijzen en opvoeden. De totale persoonlijke ontwikkeling van uw kind staat centraal. De leerlingen krijgen de mogelijkheid om de hun van God ontvangen gaven en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Het Ichthus College staat voor onderwijs dat gefundeerd is op de Bijbel. We zijn op zoek naar  medewerkers, die van harte achter het christelijk onderwijs staan. Medewerkers, die laten blijken, dat de christelijke identiteit er wel degelijk toe doet.
 

Vacature

Functietitel
docent aardrijkskunde 
Plaatsingsdatum
31-10-2018
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
20
Omschrijving
Zoek je een dynamische baan? Ligt je hart bij het vak aardrijkskunde? Kun je goed overweg met leerlingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie:
Wij zijn in verband met pensionering van een collega op zoek naar een enthousiaste docent aardrijkskunde voor de onderbouw van havo en vwo met affiniteit voor het vmbo. Het betreft een vacature voor het verzorgen van ongeveer 20 lesuren per week. De indiensttreding vindt bij voorkeur plaats op 1 maart 2019 of later in overleg. Indiensttreding per schooljaar 2019-2020 behoort ook tot de mogelijkheden.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
Functie-eisen:
Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij:
  • in het bezit is van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor aardrijkskunde of bezig is met het afronden van de lerarenopleiding tweedegraads aardrijkskunde of ervaring heeft in het basisonderwijs en de overstap wil maken naar het voortgezet onderwijs;
  • affiniteit heeft met leerlingen en hen weet te motiveren;
  • beschikt over de volgende competenties: goed klassenmanagement, goed kunnen samenwerken in teamverband, vaardig is in het overbrengen van kennis en ervaring heeft met het hanteren van de verschillende didactische werkvormen;
  • een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van het onderwijs op onze school.
Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Uiteraard verwachten wij dat sollicitanten de grondslag van de school, de Bijbel en de daarop gegronde belijdenisgeschriften, van harte onderschrijven en uitdragen. Vanuit deze basis geven we onderwijs dat past bij onze identiteit en missie: koersvast én grensverleggend.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Inschaling:
Inschaling van de functie vindt plaats in schaal LB conform de geldende cao voor het voortgezet onderwijs. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie:         
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer C.G. Bok, directeur vwo, telefoonnummer: (0318) 543210.
 
Sollicitatie:
Wij nodigen je uit om online te solliciteren door dit sollicitatieformulier in te vullen. Jouw sollicitatie zien wij graag uiterlijk maandag 19 november a.s. tegemoet. Je kunt jouw sollicitatie richten aan de voorzitter van het College van Bestuur, de heer ing. J.J. van Dam.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op vrijdag 23 november. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.