Vacature Gedragswetenschapper in Goirle

Onderwijs

Over Scholengemeenschap De Keyzer

Naam school
Scholengemeenschap De Keyzer
Contactpersoon
Mevr. M. van Enschot
Plaats
Goirle
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving
Scholengemeenschap De Keyzer is een school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs (cluster 3 en 4) in de leeftijd van 4-16 jaar. Bij de leerlingen is altijd sprake van sociaal-emotionele problematiek. Een aantal kinderen heeft medische problemen, maar vaak vraagt de gedragsproblematiek de meeste zorg. Hun kwetsbaarheid en onzekerheid toont zich vaak door zeer aandachtvragend gedrag. Hun kwetsbaarheid en onzekerheid toont zich vaak door zeer aandachtvragend gedrag. Als je met onze kinderen wilt werken moet je ze met begrip voor hun problemen toch duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Dat vraagt dat je stevig in je schoenen staat en toch flexibel bent.

Vacature

Functietitel
Gedragswetenschapper 
Plaatsingsdatum
31-10-2018
Met ingang van
01-01-2019
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
Scholengemeenschap De Keyzer in Goirle is op zoek naar een ervaren gedragswetenschapper (orthopedagoog/psycholoog) voor de VSO-afdeling.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Beschik jij over een opleiding orthopedagogiek en/of psychologie, heb je relevante ervaring in soortgelijke werkzaamheden en heb je affiniteit met de doelgroep van SG De Keyzer?
Beschik je over actuele kennis van het onderwijsveld en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in de begeleiding van leerlingen en hun ouders/verzorgers? Heb je daarnaast ook  vaardigheden om samen te werken in een jong, multidisciplinair team en heb je ook nog inzicht in de zorgstructuur van het speciaal onderwijs? Dan ben jij degene waarnaar wij op zoek zijn!
Reageer snel via een mail of bel voor meer informatie naar SG De Keyzer.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
11 cao PO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageren is mogelijk tot en met 14 november 2018
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.