Vacature Leerkracht groep 8 in Amsterdam

Onderwijs

Over De Piramide

Naam school
De Piramide
Contactpersoon
Dhr. Peter Snijders
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Algemeen
De Piramide is een openbare basisschool gelegen in de wijk Nieuwendam. Zo’n 135 leerlingen gaan dagelijks naar de Piramide. Er werken ruim 15 medewerkers.

Karakter van de school
De Piramide is een multiculturele school met ongeveer 135 leerlingen. We zien diversiteit als bron van inspiratie. In school werkt de directie samen met een team van veelal jonge leerkrachten aan een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van onze kinderen. Door de inzet van Meervoudige Intelligenties (MI) en moderne ICT- middelen (I-pads en touchscreens) is de kwaliteit van onderwijs hoog. Leerlingen zijn in staat zelfstandig te werken en leerkrachten bieden onderwijs op maat. Een goed verzorgde leeromgeving maakt dat de kinderen zin hebben om te leren.

Aan de groepen 7 en 8 worden wekelijks een dagdeel door IMC Basis beroepsoriënterende lessen aangeboden. Deze interessante lessen worden gegeven door gastdocenten uit zeer verschillende vakgebieden (waaronder journalistiek, wetenschap, robotica, kunst, ondernemerschap, et cetera).

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 8 
Plaatsingsdatum
31-10-2018
Met ingang van
25-02-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,9 Wtf
Omschrijving
INFORMATIE SCHOOL
OBS de Piramide is een kleine basisschool. Een hecht team werkt dagelijks aan goed onderwijs voor alle kinderen. In de ochtend is er aandacht voor rekenen, taal en lezen, met een gedifferentieerde instructie in 3 aanpakken. Wij zijn een gezonde sport actieve Jump-in school. De wereldoriƫntatie vakken worden bij ons op school gegeven door een vakleerkracht.

INFORMATIE VACATURE
Er is een tijdelijke vacature voor groep 8. Het gaat om een kleine groep van 15 kinderen. Het betreft een vacature van Wtf. 0,9. De ene week 5 dagen en de andere week 4 dagen (di t/m vrij).

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
FUNCTIE-EISEN & SPECIFIEKE COMPETENTIES
Op De Piramide werken betrokken leerkrachten die hart hebben voor kinderen in achterstandssituaties. Er voor elkaar zijn, oog hebben voor elkaar, samen het onderwijs vormgeven en elkaar daarbij ondersteunen zijn belangrijke voorwaarden om op deze kleine school te kunnen werken. Expertise op het gebied van het brede taalaanbod (begrijpend lezen, woordenschat en spelling) is van grote meerwaarde voor de school. Rekenonderwijs wordt gegeven met Snappet, digitale vaardigheden zijn gewenst.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling conform de CAO PO met de goede arbeidsvoorwaarden van Innoord.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
AANVULLENDE INFORMATIE
Meer informatie bij de directie, Peter Snijders & Mirjam Bremer, te bereiken op
020-6365954 of per email: directie.piramide@innoord.nl
Voor meer informatie over De Piramide zie www.piramideschool.nl
Voor meer informatie over Innoord zie www.dewerkplekvanjeleven.nl

SOLLICITEREN
Wij ontvangen uw reactie graag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 1 januari 2019. Uw sollicitatie (een motivatiebrief en CV), bij voorkeur per email, richten aan: directie.piramide@innoord.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.