Vacature Docent Elektrotechniek in Den Helder

Onderwijs

Over ROC Kop van Noord-Holland

Naam school
ROC Kop van Noord-Holland
Contactpersoon
Mevr. Koeman
Plaats
Den Helder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland. Met ruim 350 medewerkers verzorgen wij ieder jaar onderwijs voor zo'n 6.000 cursisten. Dat doen we vanuit verschillende vestigingen in Den Helder en Schagen. Stuk voor stuk centraal gelegen en goed bereikbaar. Zo zijn we altijd dichtbij.

Samenwerking in plaats van concurrentie
Het ROC Kop van Noord-Holland is in 1993 ontstaan uit een fusie tussen verschillende onderwijsinstellingen op het gebied van beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en vormingswerk in Den Helder, Schagen, Middenmeer en Den Burg. Aanleiding voor deze fusie was de realiteit van een versnipperd onderwijsaanbod in relatie tot het in die jaren door de overheid gevoerde bezuinigingsbeleid op het gebied van onderwijs. Er dreigde hierdoor een aantasting plaats te vinden van de onderwijsinfrastructuur in Noord-Holland Noord die alleen kon worden tegengegaan door bundeling van krachten. De vorming van één regionaal opleidingencentrum was het antwoord op deze ontwikkelingen. Op deze manier konden zoveel mogelijk opleidingstrajecten voor de regio behouden worden. Samenwerking in plaats van concurrentie is een goede zet gebleken en dat geldt tot op de dag van vandaag.

Professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en respectvol
Wij bieden onderwijs van hoge kwaliteit, uitgevoerd door betrokken professionals, gericht op de professionals van de toekomst. Een persoonlijke aanpak is daarbij het uitgangspunt. Leerlingen zijn bij ons geen nummer, maar mensen met talenten en mogelijkheden. Het onderwijs wordt verzorgd door vaste teams, ieder met een eigen plek binnen onze locaties in Den Helder en Schagen. De docenten kennen de leerlingen en andersom. Dankzij de kleinschalige opzet gaat dit vanzelf. Door een respectvolle omgang met elkaar creëer je vertrouwen, wat bijdraagt aan een goed onderwijsklimaat.

Vacature

Functietitel
Docent Elektrotechniek 
Plaatsingsdatum
31-10-2018
Referentienummer
Docent elektrotechniek
Soort vacature
Parttime
FTE
0.8
Omschrijving

Voor de afdeling Techniek (Ritmeesterweg, Den Helder) zijn wij op zoek naar een

Docent Elektrotechniek

 

Functieomvang
0,8 fte (ziektevervanging)

Functieomschrijving
Je verzorgt de lessen Elektrotechniek en draagt daarnaast bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van het middelbaar beroepsonderwijs. Je levert een bijdrage aan de activiteiten van zowel de afdeling als de instelling. Je coacht leerlingen in het kader van studieloopbaanbegeleiding en projecten. 

 

Profiel
Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond (of je bent een docent in opleiding). Je bent in staat om met enthousiasme je praktijkkennis over te brengen aan de professionals van de toekomst. We vinden het belangrijk dat je kennis hebt van nieuwe technologieën op je vakgebied en de vaardigheid bezit deze kennis toe te passen in het onderwijs. Je bent bekend met het programma SolidWorks. Je kunt goed in teamverband werken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en energiek en denkt in kansen en mogelijkheden. 

Functieniveau
LB (cao mbo)

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Pieter Kamminga, Opleidingsmanager Techniek, telefoon 06 8333 9216. Let op: wegens herfstvakantie zijn wij gesloten van 20 t/m 28 oktober 2018.

Sollicitatie
Solliciteren is mogelijk t/m 31 december a.s. via (alleen) onze website rockopnh.nl Klik op ‘Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland’ en kies vervolgens de betreffende vacature.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.