Vacature docent aardrijkskunde en geschiedenis in Ridderkerk

Onderwijs

Over Farelcollege

Naam school
Farelcollege
Contactpersoon
Dhr. C.P. van Noorloos
Plaats
Ridderkerk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Farelcollege is een bloeiende brede scholengemeenschap voor christelijk voortgezet onderwijs in Ridderkerk. Circa 1720 leerlingen volgen hier, verdeeld over drie scholen, onderwijs op maat: van atheneum tot met vmbo basis met lwoo. Het Farelcollege met circa 180 personeelsleden, maakt deel uit van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving (CVO).

Het Farelcollege bestaat uit drie scholen: het Farel Lyceum (atheneum/havo), de Farel Mavo en de Farel Business School (vmbo). Elke school is gehuisvest in een apart gebouw en heeft een vast docententeam.

Van het personeel wordt verwacht, dat zij de christelijke identiteit van de school respecteren en in staat zijn een bijdrage te leveren aan deze identiteit.

 

Vacature

Functietitel
docent aardrijkskunde en geschiedenis 
Plaatsingsdatum
31-10-2018
Met ingang van
7 januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,88
Aantal uren
22
Omschrijving
I.v.m een vervanging van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent aardrijkskunde die ook 5 lesuren geschiedenis kan geven. Het betreft 13 lesuren aardrijkskunde in de onderbouw van het Lyceum, 4 lesuren aardrijkskunde in de onderbouw van de mavo en 5 lesuren geschiedenis in de onderbouw van het lyceum.
Omdat de lessen geschiedenis in de TTO-afdeling zijn en ook 5 uur aardrijkskunde, hebben we een sterke voorkeur voor een collega met TTO-ervaring of iemand die ervoor openstaat om de lessen in het Engels te geven.

De vervanging is van 7 januari 2019 t/m 18 april 2019

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.