Vacature Leerkracht groep 1-2 in Noordwijkerhout

Onderwijs

Over De Prinsenhof

Naam school
De Prinsenhof
Contactpersoon
Mevr. Geers
Plaats
Noordwijkerhout
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Sophia Stichting voor Katholiek Basisonderwijs in de Duin- en Bollenstreek, gevestigd in Voorhout, is het schoolbestuur van drieëntwintig basisscholen in de Duin- en Bollenstreek. De Sophia Stichting is opgericht op 27 november 1997 en is ontstaan door een fusie van in totaal negen besturen van katholieke basisscholen, gelegen in de woonkernen Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Teylingen, Lisse en Hillegom en is hiermee werkgever van 535 personeelsleden, die samen direct of indirect onderwijs verzorgen voor circa 6000 leerlingen.

Na uitgebreid onderzoek en een zorgvuldige afweging hebben de Sophia Stichting voor Katholiek Basisonderwijs in de Duin- en Bollenstreek en de Stichting voor Protestants-Christelijk Primair Onderwijs (PCPO) Duin- en Bollenstreek besloten om per 1 januari 2018 te fuseren. Dit betreft een bestuurlijke fusie: 2 stichtingen worden onder 1 stichting ondergebracht.

De Stichting PCPO in de Duin- en Bollenstreek is een organisatie met zeven basisscholen. PCPO verzorgt met ongeveer 150 personeelsleden primair onderwijs aan circa 1630 leerlingen op de locaties in Hillegom, Lisse, Noordwijk, Sassenheim, Voorhout. Iedere school van PCPO heeft zijn eigen karakter, sfeer en kernkwaliteiten. De scholen vormen een veilige en uitdagende omgeving waarin kinderen zich optimaal en veelzijdig kunnen ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 1-2 
Plaatsingsdatum
30-10-2018
Met ingang van
1-11-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5750
Omschrijving

Basisschool de Prinsenhof is een katholieke basisschool met circa 450 leerlingen, verdeeld over 17 groepen. De school ligt midden in Noordwijkerhout, de dorpskern ligt op loopafstand. Het gebouw kenmerkt zich door licht en ruimte, sfeer en openheid.
In onze school werken ca. 30 personeelsleden op professionele wijze samen om de leerlingen een veilige en zinvolle leeromgeving te bezorgen. In ons onderwijs werken wij schoolbreed volgens het GIP-model en met PBS. Binnen de kleuterbouw staan de thema’s van Kleuterplein en de ontwikkelingsmaterialen van Onderbouwd centraal.

De Sophia Stichting zoekt voor de Prinsenhof een;
 

  • Leerkracht voor groep 1/2  voor maandag, dinsdag en woensdag (werktijdfactor 0,5750) tot de zomervakantie.


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij vinden het van belang dat je:
  • in het bezit bent van een diploma HBO PABO
  • kennis hebt van de ontwikkeling van het jonge kind
  • enthousiast en inspirerend lesgeeft
  • kunt werken in een groot team
  • goede communicatieve vaardigheden bezit
  • daadkrachtig bent
  • een helicopterview hebt
  • jezelf herkent in onze kernwaarden: vertrouwen, respect, saamhorigheid, rechtvaardigheid, zorgzaamheid, vergeving en verwondering
  • een open en actieve leerhouding hebt

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Conform CAO PO
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een aanstelling voor de duur van het schooljaar waarbij een aanstelling voor schooljaar 2018-2019 mogelijk is bij goed functioneren. Inschaling is conform cao primair onderwijs / L10.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de directeur, Dorien Stuivenwold 0252-372445 Kijk voor meer informatie over de school en het team op www.rkbsprinsenhof.nl . .

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De vacature wordt gelijktijdig zowel intern- als extern verspreid. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten. Wij ontvangen je reactie met een motivatiebrief en CV, onder vermelding van vacaturenummer 003, graag zo snel op hr@sophiascholen.nl.
Voor aanvang dienstverband is overleg van een verklaring omtrent het gedrag vereist.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en zullen wij dan ook niet beantwoorden
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.