Vacature Leekracht groep 4 in Hillegom

Onderwijs

Over De Leerwinkel

Naam school
De Leerwinkel
Contactpersoon
Mevr. Geers
Plaats
Hillegom
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Sophia Stichting voor Katholiek Basisonderwijs in de Duin- en Bollenstreek, gevestigd in Voorhout, is het schoolbestuur van drieëntwintig basisscholen in de Duin- en Bollenstreek. De Sophia Stichting is opgericht op 27 november 1997 en is ontstaan door een fusie van in totaal negen besturen van katholieke basisscholen, gelegen in de woonkernen Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Teylingen, Lisse en Hillegom en is hiermee werkgever van 535 personeelsleden, die samen direct of indirect onderwijs verzorgen voor circa 6000 leerlingen.

Na uitgebreid onderzoek en een zorgvuldige afweging hebben de Sophia Stichting voor Katholiek Basisonderwijs in de Duin- en Bollenstreek en de Stichting voor Protestants-Christelijk Primair Onderwijs (PCPO) Duin- en Bollenstreek besloten om per 1 januari 2018 te fuseren. Dit betreft een bestuurlijke fusie: 2 stichtingen worden onder 1 stichting ondergebracht.

De Stichting PCPO in de Duin- en Bollenstreek is een organisatie met zeven basisscholen. PCPO verzorgt met ongeveer 150 personeelsleden primair onderwijs aan circa 1630 leerlingen op de locaties in Hillegom, Lisse, Noordwijk, Sassenheim, Voorhout. Iedere school van PCPO heeft zijn eigen karakter, sfeer en kernkwaliteiten. De scholen vormen een veilige en uitdagende omgeving waarin kinderen zich optimaal en veelzijdig kunnen ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Leekracht groep 4 
Plaatsingsdatum
30-10-2018
Met ingang van
1-2-2019
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1
Omschrijving
De Leerwinkel en de Jozefschool in Hillegom zitten midden in een uitdagend fusie - en nieuwbouwtraject richting een IKC. Beide teams werken samen om het onderwijs aan 320 kinderen te verzorgen. 
Wil je onderdeel zijn van het traject richting een IKC en lesgeven op een van beide scholen, dan is dit de kans om in te stappen! 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij vinden het van belang dat je:
  • in het bezit bent van een diploma HBO PABO
  • enthousiast en inspirerend lesgeeft
  • moderne lesvormen als coöperatieve structuren en inzet van ICT kan gebruiken
  • differentiatie in de lessen kan aanbrengen en uitgaat van onderwijsbehoeften van kinderen
  • zelfredzaamheid bij leerlingen stimuleert
  • goede communicatieve vaardigheden bezit
  • beschikt over empathisch vermogen en een analytische blik
  • past binnen een collegiaal team
  • een open en actieve leerhouding hebt
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO PO
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een aanstelling voor de duur van het zwangerschaps –en bevallingverlof. De (resterende) duur van schooljaar 2018-2019 zou je kunnen invullen middels het vervullen van de functie van leerkracht in de vervangingspool. Zo kun je in korte tijd kennen maken met andere Sophia Scholen.  Inschaling is conform cao primair onderwijs / L10.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de directeur, André Hogervorst 06-24366573.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op locatie.  Kijk voor meer informatie over de school en het team op www.jozefschool-hillegom.nl en www.bsdeleerwinkel.nl. De vacature wordt gelijktijdig zowel intern- als extern verspreid. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten. Wij ontvangen je reactie met een motivatiebrief en CV ondervermelding van vacature nummer 004, graag op hr@sophiascholen.nl.
Voor aanvang dienstverband is overleg van een verklaring omtrent het gedrag vereist.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.