Vacature Leekracht midden- en bovenbouw in Almere (Buiten)

Onderwijs

Over Het Drieluik

Naam school
Het Drieluik
Contactpersoon
Mevr. J. van Leuveren
Plaats
Almere (Buiten)
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Het Drieluik is een oecumenische basisschool in de stripheldenbuurt in Almere Buiten. Op Het Drieluik worden kinderen elke dag gestimuleerd om doelgericht en vanuit actieve betrokkenheid te spelen, te leren en samen te werken om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Zodat zij uitgroeien tot gelukkige mensen die de bereidheid en het vermogen hebben om deel uit te maken van onze samenleving en daar een actieve bijdrage aan leveren.
 
Passend bij de identiteit van de school en onze kernwaarden betrokkenheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid, werken wij aan een veilige en vreedzame school.
 
Goed taal- en rekenonderwijs heeft een prominente plek binnen ons onderwijs. Het middagprogramma wordt grotendeels vorm gegeven middels atelieronderwijs. Tijdens het atelieronderwijs worden kinderen uitgedaagd om de echte wereld te ontdekken door inzet van Het International Primary Curriculum (IPC). IPC werkt vanuit een overkoepelend thema waarin alle zaak- en creatieve doelen geïntegreerd worden aangeboden.
 
Het Drieluik maakt onderdeel uit van brede school ‘Het Vlechtwerk’ waardoor kinderen (0-12 jr.) tussen 07.00 en 19.00 uur terecht kunnen onder één dak voor uitdagend onderwijs en kwalitatief goede kinderopvang.

Vacature

Functietitel
Leekracht midden- en bovenbouw 
Plaatsingsdatum
30-10-2018
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4
Omschrijving
Bij ons kun je echt leraar zijn. Je hebt alle ruimte om bezig te zijn met jouw mooie en waardevolle beroep. Het bewegingsonderwijs wordt namelijk gegeven door vakleerkrachten en onze onderwijsassistenten zorgen voor extra handen in de school en in de klas. Daarnaast heb je echt alleen administratiewerkzaamheden die er toe doen! Wij bieden je een goed inwerkplan zodat je je snel op je plek voelt in ons team. Plus: veel gezelligheid, dat van ‘vrijmibo’s’ tot escaperooms en van ‘Wie is de mol’ met het team tot barbecues, gaat.

Ons onderwijs
Wil jij werken waarbij vak integratie een belangrijk rol gaat spelen? Ons atelieronderwijs waarbij wij werken vanuit doelen biedt daar de ruimte voor. Wij willen onze kinderen voorbereiden op hun toekomst door naast kennisoverdracht de focus te leggen op ontwikkelen van vaardigheden. Kinderen zijn op Het Drieluik vooral aan zet, leren verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leer- en ontwikkelproces, waarbij veel aandacht is voor weerbaarheid/veerkracht en keuzes leren maken. Kinderen worden vanuit hun natuurlijke intrinsieke motivatie gestimuleerd om te ontdekken wie zij zijn, waar hun talent ligt en wat zij belangrijk vinden. Leerkrachten hebben in de groepen een coachende en begeleidende rol, gericht op mogelijkheden om leerlingen zich te laten ontwikkelen. Met een team van deskundige is er bewust aandacht voor de ontwikkeling van ons onderwijs.

Over ons
Het Drieluik is een vreedzame school dat onderdeel uitmaakt van brede school ‘Het Vlechtwerk’.
Een plek waar jij boeiend, uitdagend en betekenisvol onderwijs kunt maken en geven aan onze kinderen. Werkend vanuit thema’s in ons atelieronderwijs is onze kracht!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil jij eens kennis komen maken om te kijken of Het Drieluik bij jou past?
Mail gerust naar werken@drieluik-almere.nl voor een afspraak!
We hopen je gauw te mogen begroeten.

Tamara Rumpin en Saskia Linschoten, directie
Janet Schmidt, adjunctdirecteur
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.