Vacature Bovenbouw juf of meester in Amsterdam Zuid in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. Viviën Stolker
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Bovenbouw juf of meester in Amsterdam Zuid 
Plaatsingsdatum
30-10-2018
Met ingang van
01-11-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving

Voor een school in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een leerkracht die graag de bovenbouw lesgeeft. Groep 7 en 8 staan allebei in het teken van het voorbereiden voor de volgende stap in het leven van de leerlingen. De middelbare school. De school is gevestigd in een klein maar sfeervol pand waar het belangrijk is dat de kinderen een goed gevoel hebben gedurende hun school carriére. Er werkt een team van ervaren en net startende docenten die samen een goed team vormen. Deze groep 7/8 is een kleine klas met 12 kinderen waar het belangrijk dat er ook aandacht wordt besteed aan de individuele leer behoeften van het kind. Kan jij goed klassenmanagement behouden tussen deze twee groepen en weet je goed te schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct of neem contact op voor meer informatie.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Jij bent in het bezit van een Pabo diplomaDaarnaast beschik je over goede vakkennis en draag je dit met plezier over aan de leerlingen. Tevens bied je een duidelijke structuur en zorg je voor orde in de groep. Jij bent woonachtig in de regio Amsterdam of bent bereid hier naar toe te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? 

Wees dan vrij om contact met ons op te nemen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.