Vacature Spontane juf of meester voor de kleuters in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Den Haag

Naam school
DIT IS WIJS Den Haag
Contactpersoon
Mevr. Rachida El Hassnaoui
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Vacature

Functietitel
Spontane juf of meester voor de kleuters 
Plaatsingsdatum
30-10-2018
Met ingang van
n.v.t
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
nvt
Omschrijving

Weet jij nog hoe leuk het was toen je net op de basisschool zat en mocht kliederen met kwasten of knippen en plakken van figuurtjes?

De school vindt het belangrijk dat er aandacht is voor het aanleren van sociale vaardigheden door de Methode ‘Leefstijl’. Vind jij het belangrijk dat iedereen met respect behandelt wordt en dat ieder kind de aandacht en zorg krijgt die hij of zij nodig heeft?
Voor deze multiculturele school zijn wij op zoek naar een leuke juf of meester voor de kleutergroep 1/2 die fulltime beschikbaar is.

Krijg jij al kriebels bij het lezen? Dan is dit zeker een school die bij je past!

Eisen

Functie-eisen
Ben jij in het bezit van een Pabo-diploma en voel jij je als een vis in het water op een multiculturele school. Ben je Fulltime beschikbaar tot de herfstvakantie, didactisch sterk en weet jij goed te differentiëren in de klas. Dan is deze vacature op je lijf te schrijven

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
N.V.T.
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Je krijgt gratis workshops en trainingen om je te blijven ontwikkelen en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en mag je gebruik maken van de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na het opsturen van je cv, bellen wij je op voor een telefonische screening. Als je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bespreken we daarin jouw wensen en mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature Leerkracht groep 1/2 Den Haag? Neem dan contact op met onze recruiter Anguli Letterboom

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.