Vacature Leraar zorg & welzijn in Den Bosch

Onderwijs

Over Koning Willem I College

Naam school
Koning Willem I College
Contactpersoon
Mevr. Jansen
Plaats
Den Bosch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Het Koning Willem I College is een vooruitstrevend Regionaal Onderwijs Centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs, vervolgonderwijs en educatie. We zijn een echt Community College, een bruisend middelpunt van binnen- en buitenschoolse activiteiten die het leren bevorderen en met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het college biedt je gelegenheid om ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving. Dat dit door medewerkers zo wordt ervaren, blijkt Uit de medewerkerstevredenheidsonderzoeken die regelmatig gehouden worden. In 2015 is het college vanuit “het beste werkgeversonderzoek” verkozen tot beste onderwijswerkgever en behaalden we de 6de plaats van beste werkgevers in het land. Het Koning Willem I College hecht veel belang aan de kwaliteit van de medewerkers. Zij worden beschouwd als professionals en krijgen optimale kansen om zich (verder) te ontwikkelen.

Onze Missie
Het succes van de student is de reden van ons bestaan

Onze Visie
Gewoon een goede school

Onze Kernwaarden
· Wij zijn een community college
· Wij spreken alle talenten aan
· Wij voeden creatief denken
· Wij verleggen grenzen
· Wij gaan voor een betere wereld
 
Bijzonderheden

Vacature

Functietitel
Leraar zorg & welzijn 
Plaatsingsdatum
30-10-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
17,6
Omschrijving
We zijn op zoek naar een Leraar Zorg en Welzijn voor de opleiding Dienstverlening Profiel Helpende Zorg en Welzijn. Het betreft het verzorgen van lessen praktijk en vaktheorie Zorg binnen de afdeling Kort Middelbaar Vak Onderwijs (niveau 2). Daarnaast behoren mentortaken tot het pakket.

De leraar dient affiniteit te hebben met, en kwaliteiten te hebben in het werken met de doelgroep niveau 2 van de Middelbare Beroepsopleidingen. Wij zoeken een persoon die zich met hart en ziel inzet voor deze doelgroep. Een enthousiaste leraar die goed functioneert binnen een bevlogen team. Werkervaring in een verpleeghuis, in de thuiszorg of ziekenhuiszorg is een vereiste.

 
Taakomschrijving
- De leerlingen op een plezierige, uitdagende en effectieve wijze lesgeven, afgestemd op hun opleiding, leerwensen en beginniveau.
- Het samenstellen van leer- en oefenmateriaal en van de les- en leermethode, alsmede de begeleiding en beoordeling van werkstukken en afstudeerprojecten.
- Het leveren van een bijdrage aan het samenstellen van onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van het management op dat gebied.
- Een bijdrage leveren aan de afstemming van het proces m.b.t. toetsing en examinering alsmede het leveren van een bijdrage aan de toetsontwikkeling.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Kennis
- Kennis van en ervaring met de vakgebieden en de ouderenzorg. ( verpleegtehuis of thuiszorg)
- Algemene theoretische kennis van pedagogische en didactische methoden en technieken in relatie tot de doelgroep van een niveau 2 opleiding.

 
Vaardigheden
- Vaardig in het overdragen van kennis.
- Vaardig in het begeleiden en motiveren van niveau 2 leerlingen en het opzetten van onderwijsprogramma’s
- Vaardig in het toepassen van didactische methoden en technieken.
- Stressbestendig
- Relativerend vermogen


 
Opleidingseisen
- Bij voorkeur afgeronde tweedegraads Lerarenopleiding in relevante richting,
- In opleiding van de lerarenopleiding, minimaal 3e leerjaar.
- Afgeronde relevante hbo-opleiding, aangevuld met een pedagogisch didactisch diploma of de bereidheid om dit te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
- Het salaris voor een bevoegde leraar ligt afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 2757,- en € 4123,- bruto op basis van een fulltime aanstelling (LB schaal, cao MBO).
- Indien er sprake is van een ontwikkeltraject tot Leraar dan bedraagt het maximale aanvangssalaris € 3704,- bruto op basis van een fulltime aanstelling (schaal 9).
- Verder biedt het Koning Willem I College uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en kan er gerekend worden op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke vakantieregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 47.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.