Vacature Unitleider vwo bovenbouw in Nijverdal

Onderwijs

Over CSG Reggesteyn

Naam school
CSG Reggesteyn
Contactpersoon
Mevr. Marieke Schulenburg & Leonie van der Vegt
Plaats
Nijverdal
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
CSG Reggesteyn is een christelijke scholengemeenschap voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. De school heeft drie vestigingen: twee in Nijverdal en één in Rijssen met 2900 leerlingen en 340 medewerkers.
Bijzonderheden
Van sollicitanten verwachten wij ,dat ze in de brief ingaan op hun affiniteit en ervaring met het lesgeven binnen een christelijke scholengemeenschap.

Vacature

Functietitel
Unitleider vwo bovenbouw 
Plaatsingsdatum
30-10-2018
Met ingang van
1 maart 2019
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 -1,0 fte
Omschrijving
Uiterlijk per 1 maart 2019, of zoveel eerder als mogelijk, zoeken wij een unitleider vwo-bovenbouw. Dit in verband met het accepteren van een baan elders, van de huidige unitleider.  
Samen met de andere unitleiders van de vestiging Noetselerbergweg en in nauwe afstemming met de unitleiders van de andere vestigingen, ben je de komende periode vooral verantwoordelijk voor: 
- Personeelsmanagement:
  werken aan de kracht van onderwijsteams, werken aan professionele identiteit, eigen verantwoordelijkheid vergroten 
- Samenwerking:
  het versterken van de samenwerking, zowel intern: binnen de vestiging als de school, als extern met diverse partijen 
- Onderwijsontwikkeling:
  ontwikkelen van doorlopende leerlijnen, met een sterke begeleidingsstructuur, waarbij maatwerk voor leerlingen 
  en personeel centraal staat 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
De unitleider die wij zoeken onderschrijft de christelijke identiteit van onze scholengemeenschap. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en bent in het bezit van een onderwijskundige master of bent bereid deze te behalen. Je hebt ervaring in het aansturen van (groepen van) professionals en bent in staat om samen met het team, op basis van resultaatgericht werken doelen te behalen. Je bent bereid om je te blijven ontwikkelen op het gebied van theoretische en praktische kennis van strategisch human resource management en onderwijskundig leiderschap. Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring met beleidsontwikkeling en implementatie van onderwijsinnovatie binnen het vwo (inclusief gymnasium en technasium).  

Als persoon combineer jij een stevige en inspirerende persoonlijkheid met een goed gevoel voor wat mensen drijft. Je bent een prettige gesprekspartner, je kunt luisteren en tegelijkertijd de koers van de school voor het voetlicht brengen. Je weet uit ervaring dat goed communiceren verder gaat dan de juiste spellingsvormen gebruiken.  

Wij zoeken een unitleider die oog heeft voor de menselijke maat, die vanuit een natuurlijke grondhouding de unitleden coacht, ruimte geeft en tegelijkertijd in staat is om grenzen te bewaken. Een collega die samen met de overige leden van de schoolleiding de vestiging en de school verder kan brengen in de ontwikkeling naar een school die maatwerk (op vele manieren) vorm en inhoud geeft. 
We verwachten van je dat je in je brief in ieder geval  in gaat op je affiniteit en ervaring met het werken binnen een christelijke scholengemeenschap.  

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
12
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een werkplek waarin volop ruimte is om je professionele identiteit te versterken en je eigen verantwoordelijkheid te vergroten. Als school willen we een lerende organisatie zijn. Zowel voor de leerlingen als voor het personeel. We willen de variatie in het onderwijs en de keuzeruimte die er nu reeds is vergroten en daarmee leerlingen en personeel stimuleren om meer verantwoordelijkheid te nemen.  

De vestiging Noetselerbergweg is één van de drie vestigingen van CSG Reggesteyn. De vestiging heeft ongeveer 1200 leerlingen en circa 100 personeelsleden. De vestiging kent drie onderwijsunits en een unit OOP, ieder aangestuurd door een eigen leidinggevende. We werken op allerlei organisatieniveaus in teams, zodat het beste onderwijs wordt verzorgd voor onze leerlingen. Binnen de verschillende teams wordt (binnen de vestiging en vestiging overstijgend) veelvuldig samengewerkt aan een variëteit aan thema's.   

Ons aanbod 
De functie van Unitleider is gewaardeerd op functieniveau 12.  Inschaling vindt plaats conform de CAO Voortgezet Onderwijs. Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd (CAO-VO-artikel 9.a.2 lid 1). 
CSG Reggesteyn kent eigentijdse arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitgebreid cafetariamodel, veel ruimte voor eigen ontwikkeling en veel aandacht veel leiderschapsvorming. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met:
Vestiging Ineke Munter-Bronsvoort, directeurtel. 0548-533615
mob. 06-83607106
P&OMarieke Schulenburg, strategisch adviseur P&Otel. 0548-533682
mob. 06-10732815

Ben je geïnteresseerd? 
Reageer dan via onze website: www.onderwijsselect.nl 
Je motivatiebrief mag je richten aan: Ineke Munter, onder vermelding van het vacaturenummer: 040 2018-2019. Reageren kan tot maandag 5 november 2018 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 13 november. Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de procedure en staat gepland voor vrijdag 16 november.  

Een volledig profiel is op te vragen bij de afdeling P&O, door een mail te sturen naar: sollicitatie@reggesteyn.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.