Vacature Teamleider (0,6 FTE, tijdelijk, voor 6 maanden) in Heemskerk

Onderwijs

Over Kennemer Praktijkschool

Naam school
Kennemer Praktijkschool
Contactpersoon
Mevr. Hansen
Plaats
Heemskerk
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo
Beschrijving
Het Kennemer College is een brede scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. De school is gevestigd in Beverwijk en Heemskerk. De school is in beweging, is maatschappelijk betrokken en werkt toekomstgericht.

Het Kennemer College is een school die leerlingen, met maatwerk, kansen wil bieden. We staan voor kwalitatief goed onderwijs in een uitdagend en veilig leer- en leefklimaat. De beide sectoren (vmbo/pro en havo/vwo) zijn uitstekend gehuisvest in gebouwen met een eigentijdse uitstraling en beschikken over moderne voorzieningen.

Het Kennemer College is een aantrekkelijke werkgever, biedt coaching voor medewerkers en goede arbeidsvoorwaarden. Ook voor de medewerkers wil de school kansen bieden om zich verder te ontwikkelen. Van hen wordt verwacht dat zij zich met passie en betrokkenheid inzetten om waar te maken waar de school voor staat.
 
Kijk voor meer informatie over de Kennemer Praktijkschool op praktijkschool.kennemercollege.nl.

Vacature

Functietitel
Teamleider (0,6 FTE, tijdelijk, voor 6 maanden) 
Plaatsingsdatum
29-10-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6FTE
Omschrijving
Binnen de scholengemeenschappen van Stichting Voortgezet Onderwijs Kennemerland is sprake van teamvorming. De teams dragen de verantwoordelijkheid voor de organisatie, de ontwikkeling en de uitvoering van het primaire proces, namelijk het onderwijs, de realisatie van de onderwijsdoelen en de onderwijsprogrammering binnen een onderwijskundige afdeling. De verschillende onderdelen van de scholengemeenschappen leveren programma's aan de leerlingen, organiseren en begeleiden de leerprocessen en bereiden voor op toetsing en afsluiting.

De teamleider geeft leiding aan een team van docenten en OOP, coördineert de uitvoering van het onderwijs door het team, draagt zorg voor de ontwikkeling en afstemming van het onderwijs binnen het team en is lid van het managementteam van de school.

De Kennemer Praktijkschool
De Kennemer Praktijkschool geeft het onderwijs vorm vanuit de mogelijkheden van de leerling. Hierbij wordt rekening gehouden met het niveau, het tempo, de interesses en de toekomstwensen. Samen met de leermeester stellen de leerling en de ouders de leerdoelen vast. De school kijkt daarbij naar de individuele kwaliteiten en bereidt de leerling voor op de arbeidsmarkt of een mogelijke doorstroom naar de Entree-opleiding. De schoolloopbaan wordt afgesloten met een diploma praktijkonderwijs.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
De werkzaamheden
1. Leiding geven aan een team van docenten en OOP.
2. Coördinatie van de uitvoering van het onderwijs en begeleiding door het team.
3. Ontwikkeling, afstemming en vernieuwing van het onderwijs door het team.
4. Bijdrage aan beleidsvoorbereiding, -implementatie en -evaluatie.
De teamleider legt verantwoording af aan de directeur van de Kennemer Praktijkschool.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform cao-vo

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de directeur R. Huisman: 0251-26601
https://praktijkschool.kennemercollege.nl/

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.