Vacature Leerkracht groep 5/6 Jenaplanschool in Hilversum

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Hilversum

Naam school
DIT IS WIJS Hilversum
Contactpersoon
Mevr. Margot van Ravensberg
Plaats
Hilversum
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Wij hebben een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?
  • Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren;
  • Een persoonlijke coach waarbij je altijd terecht kunt;
  • Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional;
  • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een schoolbestuur;
  • De match tussen jou en een school die echt bij jou past;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag);
  • Flexibel en onbeperkt ingezet worden gedurende 5,5 jaar;
  • Hulp bij huisvesting en vervoer zijn bespreekbaar;
  • Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.

 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 5/6 Jenaplanschool 
Plaatsingsdatum
29-10-2018
Met ingang van
29-10-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Vast
FTE
0.6
Omschrijving
Kriebelt het bij jou om aan de slag te gaan op een nieuwe school? Ben jij benieuwd wat de opties zijn? Dan ben je bij DIT IS WIJS aan het goede adres.  Wij staan voor het ontzorgen van docenten in het zoeken naar een nieuwe onderwijs uitdaging. Dit betekent dat we voor jou aan de slag gaan om de school te zoeken die past bij jouw werkwensen.  Ben jij een leerkracht die  op didactisch- en pedagogisch gebied een groep goed kan draaien en wil jij graag werken volgens het Jenaplan principe? Ben jij beschikbaar voor 3 dagen (woensdag, donderdag en vrijdag). Dan zoeken wij jou! Het onderwijs op deze school omvat veel meer dan het aanleren van schoolse kennis en vaardigheden als lezen, schrijven en rekenen. Kinderen leren door mee te doen aan de zogenaamde basisactiviteiten: spreken, spelen, werken en vieren waarbij er steeds een ander thema centraal staat. Lijkt het jou leuk om de nieuwsgierigheid van deze kinderen te prikkelen waardoor ze zich meer betrokken voelen en veel kunnen leren! En is jouw nieuwsgierigheid ook geprikkeld bij het lezen van deze vacature?!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma en wilt graag aan de slag in de middenbouw. Je kunt goed differentiëren. Je kan je goed inleven in de wereld van de groep 6'er. Je bent fulltime beschikbaar. Verder woon je in de regio Utrecht. Je vind het leuk om een uitdaging aan te gaan op een Jenaplanschool.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je een reiskostenvergoeding van €0.19 per km (tot € 40,- per dag). Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen. Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen. Het salaris wordt conform CAO primair onderwijs ingeschaald.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hilversum. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure. Heb je nog vragen over deze vacature Vaste baan op basisschool in het Gooi? Neem dan contact op met recruiter Margot.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.