Vacature Docent lichamelijke opvoeding / buurtsportcoach in Weesp

Onderwijs

Over Kinderopvang Kidswereld

Naam school
Kinderopvang Kidswereld
Contactpersoon
Mevr. I. Liesveld
Plaats
Weesp
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Docent lichamelijke opvoeding / buurtsportcoach 
Plaatsingsdatum
29-10-2018
Met ingang van
01-12-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,75
Omschrijving
Wij zoeken op korte termijn een enthousiasmerende en sportieve
Docent lichamelijke opvoeding / buurtsportcoach (28 uur/ week)
voor de periode tot 15 juli 2019.

die wekelijks +- 15 uur gymles geeft basisschoolkinderen geeft daarnaast een spetterend en sportief activiteitenaanbod weet neer te zetten en jong en oud hiervoor weet te enthousiasmeren.

De functie
In de functie van buurtsportcoach bied je een sportief activiteitenaanbod om jong en oud binnen de gemeenten met elkaar te verbinden. Je geeft wekelijkse gymlessen op een drietal basisscholen (+- 15 uur/ week) en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanbieden van naschoolse activiteiten. Deze activiteiten draaien om bewegen en creatief bezig zijn; van huttenbouwen tot streetdance, van schilderen tot tennis. Met een gevarieerd aanbod hebben kinderen plezier maar dagen we ze tevens uit om zich breed te ontwikkelen. Kortom, een erg afwisselende functie!
 
Het uitvoeren van de activiteiten doe je niet alleen. Er staan een aantal enthousiaste pedagogisch medewerk(st)ers BSO klaar die het leuk vinden om sportieve activiteiten voor jong en oud uit te gaan voeren onder jouw leiding. Daarnaast heb je regelmatig overleg met andere betrokken partijen zoals gemeenten, scholen, bibliotheek en (sport)verenigingen om gezamenlijk en gevarieerd en aantrekkelijk activiteitenaanbod neer te zetten.

De organisatie
Als buurtsportcoach ben je werkzaam in de gemeenten Nigtevecht en Baambrugge en in dienst bij Kinderopvang Kidswereld. Kinderopvang Kidswereld is een innovatieve organisatie met meerdere locaties in Weesp en omgeving die continue werkt aan het verhogen van haar eigen kwaliteit en die kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar een geweldige tijd bij ons wil geven. Kinderen worden daarbij spelenderwijs gestimuleerd in hun ontwikkeling door professionals.

Wij bieden:
Een verantwoordelijke en afwisselende functie waarbij je veel ruimte en mogelijkheden krijgt om je eigen kwaliteiten in te zetten. De salariëring is volgens schaal 6 van de cao Kinderopvang (min. € 1987,-- en max. €2712,-- per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Jouw profiel
Wij zoeken een enthousiast persoon, die de liefde voor sport uitstraalt en het plezier van sport en bewegen op een enthousiaste wijze overbrengt.
 
  • Je beschikt bij voorkeur over een HBO ALO diploma met eerstegraads lesbevoegdheid maar ook sollicitanten met een MBO 4 diploma Sport en Bewegen diploma nodigen wij uit om te reageren
  • Je hebt bij voorkeur (stage) ervaring met het geven van gymlessen op basisscholen en het organiseren van sport- en bewegingsactiviteiten
  • Je bent een netwerker en verbinder. Je bent laagdrempelig, stapt gemakkelijk op mensen af en kunt de doelgroep enthousiasmeren en plezier overbrengen
  • Je kunt zelfstandig projecten initiëren op het gebied van buurt, onderwijs, sport en gezondheid en bent  iemand die praktisch planmatig werkt en hebt een resultaatgerichte instelling
  • Je bent 5 dagen per week beschikbaar vanwege de gymlessen op verschillende dagen
  • Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
6 (conform CAO kinderopvang)
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
Een verantwoordelijke en afwisselende functie waarbij je veel ruimte en mogelijkheden krijgt om je eigen kwaliteiten in te zetten. De salariëring is volgens schaal 6 van de cao Kinderopvang (min. € 1987,-- en max. €2712,-- per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.