Vacature Diploma onderwijsassistent op zak? Mis deze kans niet in Capelle aan den IJs...

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Den Haag

Naam school
DIT IS WIJS Den Haag
Contactpersoon
Mevr. Rachida El Hassnaoui
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Vacature

Functietitel
Diploma onderwijsassistent op zak? Mis deze kans niet 
Plaatsingsdatum
29-10-2018
Met ingang van
n.v.t
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
nvt
Omschrijving

Voor verschillende bassisscholen in de regio Den Haag en omstreken zijn wij op zoek naar zelfstandige onderwijsassistenten. 

Heb jij je onderwijsassistent of SPW niv.4 diploma op zak en wil je extra ervaring op doen of ben je juist heel ervaren en wil jij verschillende scholen zien om te weten welke school er bij jou echt past?
Neem dan snel contact op met mij en geef jouw werkwensen, beschikbaarheid en werkervaring door. Dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kan.

Ik hoor graag van je op onderstaande contact gegevens.

Tot snel!

Eisen

Functie-eisen
 Je bent in het bezit van een SPW, SPH of onderwijsassistenten diploma en hebt ervaring met lesgeven. Door jouw manier van lesgeven weet je snel een band op te bouwen met leerlingen en ben je in staat zelfstandig een groep te draaien. Verder ben je woonachtig in Zuid-Holland.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
N.V.T.
Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast maak je kans op een vast contract en ontvang je een volledige reiskostenvergoeding van €0.19 per km (tot € 40,- per dag). Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen. Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Anguli Letterboom.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.