Vacature Docent financiële administratie m/v in Wijk aan Zee

Onderwijs

Over Heliomare

Naam school
Heliomare
Contactpersoon
Mevr. I. Colnot
Plaats
Wijk aan Zee
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving
Heliomare heeft op verschillende locaties in Noord-Holland scholen voor speciaal onderwijs. Op onze scholen kunnen kinderen en jongeren met een beperking onderwijs volgen op verschillende niveaus en met ondersteuning op maat. Wij bieden onderwijs aan kinderen/jongeren met een lichamelijke of meervoudige beperking, een verstandelijke beperking, een chronische ziekte, een autismespectrumstoornis, gedragsstoornis of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Daarnaast ondersteunen we ook docenten van het regulier primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo-opleidingen bij passend onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent financiële administratie m/v 
Plaatsingsdatum
29-10-2018
Met ingang van
direct
Referentienummer
V18-61
Soort vacature
Parttime
FTE
16 - 24 uur
Omschrijving
Bij REA College/Heliomare Beroepsopleidingen ontstaat per direct een vacature voor een
 
 
Docent Financiële administratie m/v
Voor 16-24 uur per week
 
Het dienstverband is op basis van een schoolurencontract.
 
Jongeren die een vak willen leren, maar dat vanwege hun beperking niet kunnen in het reguliere beroepsonderwijs, vinden bij REA College/Heliomare Beroepsopleidingen een plek om een vakrichting te leren.
 
Wij verzorgen Arbeidsmarktgerichte opleidingen in de sectoren Economie, ICT, Techniek, Zorg en Welzijn en Grafisch.
Tevens wordt er tijdens deze vakgerichte opleidingen en de beroepspraktijkvorming veel aandacht besteed aan beroepsgerichte sociale vaardigheden (werknemersvaardigheden).
Opleiding vindt plaats met kleine groepen studenten en/of individueel.
 
Wat ga je doen?
Als docent Financiële administratie ga je aan de slag binnen de vakrichting financieel administratieve beroepen (niveau 3 en 4). Je werkt met het boekhoud-pakket Accountview. Hierbij maak je continu de verbinding tussen beroepspraktijk en theorie. Je begeleidt individuele of kleine groepen studenten. Verder verleen je ondersteuning bij vernieuwing van de leermethode financiële  administratie en organisatorische activiteiten.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je profiel
  • Je beschikt over een HBO-bachelor diploma; bij voorkeur over een 2de graads lesbevoegdheid Bedrijfseconomie;
  • Je hebt ervaring met het verzorgen van lessen Basiskennis Boekhouden, Basiskennis  en Praktijkdiploma Boekhouden en in het pakket AccountView;
  • Je gaat bij de studenten financiële administratie op stage-bezoek.
  • Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring als docent en actuele kennis van de hedendaagse financiële administratie ;
  • Vaardigheid in het coachen van individuele én groepen studenten, het integreren van de beroepspraktijk in het leren en in het ontwerpen van een contextrijke leeromgeving door middel van moderne lesmethoden;
  • Affiniteit met de doelgroep;
  • Sociaal, collegiaal en communicatief vaardig;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
  • Ervaring met passend onderwijs is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
FWG 55
Arbeidsvoorwaarden
Salaris
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG-schaal 55 voor een bevoegd docent (minimaal € 2.665,--, maximaal € 3.917,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
Wij bieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een uitgebreide werkkostenregeling (oa. fiets- en computerregeling).
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Inlichtingen
Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Jeroen van Waas, locatie manager REA College (Heerhugowaard, Haarlem en Leiden).

Je reactie
Herken je jezelf in het hierboven beschreven profiel, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je schriftelijke reactie (sollicitatiebrief + curriculum vitae) kun je, onder vermelding van vacaturenummer V18-61 vóór 13 november a.s. richten aan de afdeling P&O.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.