Vacature Docent Procestechniek in Helmond

Onderwijs

Over ROC Ter AA

Naam school
ROC Ter AA
Contactpersoon
Mevr. Loes Vromen
Plaats
Helmond
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving

ROC Ter AA is een regionaal opleidingencentrum met de hoofdvestiging in Helmond.

ROC Ter AA realiseert beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs en algemeen vormend onderwijs.  Daarbij begeleiden wij jongeren en volwassenen naar de toekomst. Dat doen we door samen met hen de passie en het succes te zoeken in vakmanschap en werk, deelname aan de maatschappij en in ‘blijven leren’. 

De kernwaarden die ons met elkaar verbinden en waarin we elkaar herkennen, zijn: persoonlijk, kwaliteit en passie in vakmanschap. Het is onze ambitie om voor studenten en bedrijven in de regio de beste keus te zijn.

Vacature

Functietitel
Docent Procestechniek 
Plaatsingsdatum
26-10-2018
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4 - 0,8 fte
Omschrijving
Binnen het  Techniek & Technologie College zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een Docent Procestechniek.
 
Hoe ziet je dag eruit als Docent Procestechniek?
Je draagt jouw professionele kennis en vaardigheden over aan onze studenten rondom het vakgebied procestechniek. Denk hierbij aan procestechnologie, procesbedrijfsvoering, logistiek, diverse technische apparaten, meet en regelapparatuur, productietechnologie en toegepaste natuurwetenschappen. Je bent in staat om innovaties en ontwikkelingen uit het bedrijfsleven te vertalen naar het onderwijs. Je zet de studenten aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen. Je vertaalt relevante ontwikkelingen in jouw werkveld naar het opleidingsprogramma. Daarnaast houd je je bezig met de ontwikkeling van de examens en participeer je in (team overstijgende) projecten en/of werkgroepen. Je begeleidt studenten in hun BPV of stage. Je bent bereid om in de avonduren of op locatie onderwijswerkzaamheden te verrichten.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Waarmee daag je ons uit?
Pionier | Enthousiasme |Sociaal en communicatief sterk |Teamspeler
 
  • Je beschikt over aantoonbaar HBO-niveau in een relevante richting;
  • Relevante praktijkervaring in de procestechniek in de food/non-foodsector;
  • Het is een pré als je ervaring hebt met lesgeven, didactisch bevoegd bent of bereid om je onderwijsbevoegdheid te behalen*. 
 
* Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over het behalen van je bevoegdheid? Laat je gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met jou op en kijken wij samen naar de mogelijkheden!
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je gaat deel uitmaken van een gedreven team dat in zijn totaliteit uit circa 30 betrokken collega’s bestaat. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. De functie van Docent is ingedeeld in salarisschaal LB (max. € 4.123,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%). 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij enthousiast?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op Bart van Eemeren (Teamleider) via 0492-507900. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega, dan heb je snel een indruk van de praktijk.
 
Direct solliciteren? Wij ontvangen je CV en motivatiebrief graag o.v.v. het kenmerk TT 18-02 en ter attentie van Loes Vromen, HR Adviseur, en nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op!
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.