Vacature Leidster kinderopvang voorschoolse educatie in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Brede School Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Brede School Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Sacha Louwerens
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS Brede School verzorgt voor een groot aantal scholen in het primair en voortgezet onderwijs diverse workshops waarbij de nadruk ligt op talentontwikkeling. Deze workshops vinden op verschillende locaties plaats waardoor je ervaring kunt op doen met verschillende typen onderwijs. Omdat ontwikkeling een belangrijke pijler is binnen DIT IS WIJS Brede School investeren wij hier graag in. Ook in onze eigen docenten. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving bieden wij tevens een salaris dat marktconform is en afhankelijk van leeftijd en ervaring. 
Bijzonderheden

Vacature

Functietitel
Leidster kinderopvang voorschoolse educatie 
Plaatsingsdatum
25-10-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

Spelend leren is het mooiste wat je kinderen kan aanbieden. Geniet jij ook ten volste wanneer een peuter op ontdekkingstocht gaat in de themahoek die jij hebt klaargemaakt. Word jij blij als je ziet hoe de kinderen steeds meer zichzelf durven te zijn bij jou in de groep. Heb jij ook alle verfwerkjes en tekeningen bewaard van al die peuters die jouw zo een lieve juf of meester vinden? Vind jij het leuk om juist verschillende groepen te zien en bij verschillende kinderdagverblijven in te vallen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een kinderdagverblijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een leidster voor de peuters. Voor nu is het ter vervanging van verschillende dagen. Mogelijk groeit dit uit naar meer.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde opleiding PW-4 of een PW-3 opleiding met het examenonderdeel Nederlandse taal op 3F niveau;

- Je bent in het bezit van een VVE-certificaat, of je hebt deze module in je opleiding PW-3 of PW-4 gehaald;

- Je bent op zoek naar diversiteit en flexibiliteit in werkzaamheden;

- Je bent woonachtig in de regio Rotterdam.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou de mogelijkheid om je studie te combineren met een sportieve baan in het onderwijs. Om te groeien bieden we jou persoonlijke coaching en trainingen aan. Hiermee krijg je de kans om je pedagogische- en didactische vaardigheden te ontwikkelen.

Op basis van je ervaring en diploma's bieden we je een salaris tussen de €12,- en €17,- bruto per uur. 

Kosten voor het reizen gemaakt? Deze kun je bij ons na 30km per dag declareren met €0,19 per kilometer. Je eventuele parkeerkosten kunnen geheel gedeclareerd worden. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.