Vacature Leerkracht primair onderwijs in Capelle aan den Ijssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS (Dordrecht)

Naam school
DIT IS WIJS (Dordrecht)
Contactpersoon
Mevr. Laura Moraal
Plaats
Capelle aan den Ijssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Wij hebben een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?
  • Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren;
  • Een persoonlijke coach waarbij je altijd terecht kunt;
  • Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional;
  • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een schoolbestuur;
  • De match tussen jou en een school die echt bij jou past;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag);
  • Flexibel en onbeperkt ingezet worden gedurende 5,5 jaar;
  • Hulp bij huisvesting en vervoer zijn bespreekbaar;
  • Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.

 

Vacature

Functietitel
Leerkracht primair onderwijs 
Plaatsingsdatum
24-10-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Als groepsleerkracht in het Daltononderwijs geef je les aan de leeftijdsgroep 4 tot en met 12 jaar. Je zorgt voor een veilige leeromgeving waar oog en respect voor elkaar de boventoon voeren. Je leert de leerlingen worden wie zij zijn binnen een samenhangend dagprogramma waardoor ieder kind alle ontwikkelkansen worden geboden om op te groeien als zelfstandige, succesvolle en verantwoordelijke positieve persoonlijkheden.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

Jij bent een leerkracht in de bovenbouw. Door het inzetten van adaptief onderwijs in groep 8 begeleidt en coach jij hen om hun leerdoelen te bereiken. Jouw dag start met het doornemen van de weektaak. Hierin wordt je op de hoogte gebracht van de zelfstandige werkopdrachten afgestemd op iedere leerling in jouw klas. Hierdoor zorg je ervoor dat de leerlingen zelfstandig gaan werken en zicht krijgen welke taken zij wekelijks dienen af te ronden. 

Voel jij je thuis in het tegemoet willen komen aan de verschillen in ontwikkeling tussen de leerlingen? Is het werken met een weektaak om de leerling te stimuleren en leren zelfstandig te werken bij jou in goede handen? Dan komen wij graag met jou in gesprek.  

Ben jij luistervaardig? Sta je stevig in je schoenen en ben je geduldig? Ben jij sterk in differentiëren? 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.