Vacature Remedial teacher PO in Huizen

Onderwijs

Over Onderwijs- & zorgpraktijk Praktijk TEL

Naam school
Onderwijs- & zorgpraktijk Praktijk TEL
Contactpersoon
Mevr. Mak
Plaats
Huizen
Type onderwijs
Particulier
Sector
Huiswerkinstituut
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij praktijk TEL onderzoeken en begeleiden wij kinderen van 4 tot 21 jaar met leer- en/of gedragsproblemen. Wanneer het leren niet verloopt zoals verwacht, bieden wij de helpende hand en doen dit in de vorm van remedial teaching, onderzoek, individuele begeleiding, trainingen, bijles en huiswerkbegeleiding in Huizen, Bussum, Naarden, Laren en Blaricum.

Ons team bestaat uit remedial teachers, een psycholoog, een GZ-psycholoog en vakdocenten. Wij werken vanuit Huizen en ook – op locatie – in ’t Gooi en omstreken en vinden het geen probleem om naar de vertrouwde omgeving van het kind te komen.

Praktijk TEL biedt begeleiding op maat en één uitslaggesprek voor didactisch en psychodiagnostisch onderzoek onder één dak.
Een veilige sfeer en openheid staan voorop in onze begeleiding.

Wij vinden het belangrijk dat het kind zich op zijn of haar gemak voelt en met plezier naar praktijk TEL komt.
Bijzonderheden
Wil je solliciteren? Dan heeft het onze voorkeur als je in de regio 't Gooi woont.

Vacature

Functietitel
Remedial teacher PO 
Plaatsingsdatum
23-10-2018
Met ingang van
01-01-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4-0,6
Aantal uren
3 à 4 dagdelen
Omschrijving
Praktijk TEL in Huizen is per januari 2019 op zoek naar ondersteuning van het multidisciplinaire team van begeleiders. Wij zoeken een remedial teacher, die pedagogisch-didactische hulp op maat kan bieden aan zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren. Het gaat om leerlingen die door een bepaald leer- en/of gedragsprobleem lager dan gemiddeld scoren, maar het kan ook leerlingen betreffen die hoger dan gemiddeld presteren. Denk aan de volgende gebieden: technisch lezen en spelling, begrijpend lezen, rekenen en studievaardigheden.

Ben je gediplomeerd RT’er en heb je bij voorkeur een Master (S)EN gedaan? Werk je graag met kinderen, kan je helder en duidelijk uitleg bieden en ben je twee of drie dagen inzetbaar? Dan nodigen we je graag uit om te reageren.

Wij bieden een parttime functie op ZZP-basis. Je wordt bekend gemaakt met de werkwijze van praktijk TEL en werkt meerdere dagdelen afhankelijk van de leerlingenaanmelding en jouw mogelijkheden. Vergoeding in overleg.

Ben je enthousiast? Stuur dan direct je motivatie met CV naar meta@praktijktel.nl. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.praktijktel.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.