Vacature Docent Zorg en Welzijn in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Zorg en Welzijn 
Plaatsingsdatum
22-10-2018
Met ingang van
1 november 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.4
Aantal uren
15
Omschrijving
Docent Zorg en Welzijn

Voor een school in Hoorn zoekt Randstad Onderwijs een docent zorg en welzijn voor de afdeling gezondheidszorg! Op deze afdeling worden studenten opgeleid tot helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Ook kunnen studenten worden opgeleid tot assistenten, te weten dokters-, apothekers- en tandsartsassistentes.
Je zult in deze functie heel zelfstandig werken, omdat je werkzaam bent in het wijkleercentrum van de school. Dit betekent dat leerlingen vroeg werkzaam zijn en daarmee theorie en praktijk mooi wordt samen gebracht.
De school is een ambitieus en ontwikkelingsgericht roc dat graag wilt bijdragen aan een goede kwaliteit van het onderwijs. Ook kent de school goede ontwikkelingsmogelijkheden en aantrekkelijke regelingen op gebied van leefstijl, werkkostenregeling etc.

WAT GA JE DOEN?
 • Je bereidt lessen voor en geeft ze op het wijkleercentrum;
 • Je geeft les in begeleidende vaardigheden, burgerschap en methodisch werken;
 • Je geeft les en begeleidt zowel BOL als BBL studenten van de helpende zorg en welzijn niveau 2.
   
JIJ BENT/KUNT/WILT/HEBT:
 • Docent 2e graads;
 • Bereid te werken in de omgeving Hoorn;
 • 0,5 fte per week beschikbaar;
 • Aantoonbare affiniteit en ervaring met lesgeven aan mbo niveau 2 leerlingen;
 • Flexibel en in staat te handelen in een dynamische omgeving;
 • Proactief en zelfstandig.
   
SALARIS
Je ontvangt het salaris dat is gebaseerd op het CAO MBO. Verder bieden wij goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 
Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct! Ook als je nog vragen hebt over de functie kom ik graag met je in contact. Ik vertel je er graag meer over.
 
 
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Overige
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.