Vacature Docent Wiskunde 1e graads op Bonaire in Kralendijk, Bonaire, CN

Onderwijs

Over Scholengemeenschap Bonaire

Naam school
Scholengemeenschap Bonaire
Contactpersoon
Dhr. Jurrian Burgers
Plaats
Kralendijk, Bonaire, CN
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 1e graads op Bonaire 
Plaatsingsdatum
22-10-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Aantal uren
28
Omschrijving
Wat zijn jouw rollen en werkzaamheden?
De docent heeft als kerntaak uiteraard het geven van onderwijs. Je motiveert, inspireert en stimuleert de leerling tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Maar je bent ook een enthousiaste teamspeler die samen met zijn collegae onderwijsontwikkeling nastreeft zelf initieert en structurele projecten inzet die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen en het onderwijsteam.  Je beseft als geen ander dat Wiskunde een moeilijk vak is voor vele leerlingen en speelt daar op een creatieve en slimme wijze op in met gebruik van jouw vakkennis en weet de zogenaamde ‘kapstokken’ te vinden die benodigd zijn voor de leerlingen om hun kennis aan op te hangen en vast te houden.
De docent Wiskunde is verantwoordelijk voor het verzorgen van het onderwijsleerproces, het bijdragen aan het onderwijsontwikkelingsproces, het bevorderen van de sociale en persoonlijke ontwikkeling en het creëren van veilig leer- en leefklimaat voor onze leerlingen. Je maakt met veel plezier jouw lesvoorbereidingen en bereidt jouw lesopzet uitgebreid voor (denk aan doelen stellen, lesprogramma toelichten, terugblik, uitleg geven, begeleide inoefening, zelfstandige verwerking, evaluatie van de les). Je bent gewend om met programma’s van toetsing en afsluiting (PTA’s) te werken, je kent Magister helemaal en vult alle benodigde lesgegevens (als absentiegegevens, cijfers, lesopmerkingen) zorgvuldig in.
 
Wat vragen wij van je?
Je hebt passie voor het onderwijs en hart voor de leerlingen. Daarnaast beschik je over een eerstegraad bevoegdheid voor het vak Wiskunde en bij voorkeur over minimaal 1 jaar ervaring als docent Wiskunde.
Verder heb je alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen en kan door jouw creativiteit en begrip van de complexiteit jouw vak op een begrijpelijke manier uitleggen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Wat vragen wij van je?
Je hebt passie voor het onderwijs en hart voor de leerlingen. Daarnaast beschik je over een eerstegraad bevoegdheid voor het vak Wiskunde (of studeer je hiervoor)  en bezit je bij voorkeur over minimaal 1 jaar ervaring als docent Wiskunde.
Verder heb je alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen en kan door jouw creativiteit en begrip van de complexiteit jouw vak op een begrijpelijke manier uitleggen.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC (na gebleken geschiktheid)
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Je werkt in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent wordt je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer die ingaat vanaf 1 augustus 2019. We bieden een salaris dat past bij de ervaring die je hebt en de functie en taken die je vervult (schaal LB met een max. van 3734 USD bruto of bij gebleken geschiktheid LC 4241 USD bruto ) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren!
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Is jouw interesse gewekt?
Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk zondag 4 november 2018. Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in de internet-adresbalk) word je doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service van Scholengemeenschap Bonaire met verdere instructies om te solliciteren.
https://werkenbij.sgbonaire.info
 
Heb je vragen, neem dan contact op met de Unit Directeur van Liseo Boneriano; mw. Lilianne Hercules :
Tel +599 717 8120 extensie toestel 306 of: Lilianne.Hercules@sgbonaire.com
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.