Vacature Docent Kunst en Cultuur voor de afdeling ISK (0,6 fte) in Arnhem

Onderwijs

Over Vmbo 't Venster

Naam school
Vmbo 't Venster
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Vmbo ’t Venster in Arnhem biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan. Het onderwijs wordt in de onderbouw en bovenbouw aangeboden in drie profielen: sport, cultuur en ondernemen.  ’t Venster is een topsport talent school (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren. Daarnaast is er een Internationale Schakelklas (ISK), die leerlingen uit allerlei landen voorbereidt – met name wat betreft de Nederlandse taal – op de overstap naar een vervolgopleiding.

Vacature

Functietitel
Docent Kunst en Cultuur voor de afdeling ISK (0,6 fte) 
Plaatsingsdatum
22-10-2018
Met ingang van
17-12-18
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
DE UITDAGING
Wil jij jouw creativiteit en passie voor het vak Kunst en Cultuur delen met leerlingen die net in Nederland zijn komen wonen? Voor de afdeling ISK van vmbo ’t Venster zijn wij per 17 december 2018 op zoek naar een docent(en) Kunst en Cultuur.
 
De lessen worden op dit moment vooral ingericht met houtbewerking. Je geeft les aan verschillende klassen met elk een eigen niveau en bent dan ook goed in staat de opdrachten daaropaan te passen. Naast het verzorgen van lessen, lever je een bijdrage aan het team en de ontwikkeling van het vak binnen het ISK-onderwijs.
 
WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen:
  • ben je in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Kunst en Cultuur.
  • heb je ruime ervaring in het verzorgen van lessen Kunst en Cultuur. Bij voorkeur binnen het ISK-onderwijs.
  • ben je enthousiast, geef je niet snel op en kun je goed improviseren.
  • is jouw klassenmanagement op orde.
  • heb je de vakinhoudelijke en pedagogische competenties om de stof goed over te brengen en te zien wat de individuele leerling nodig heeft.
  • weet jij van het belang van differentiëren in de klas.
 
WIJ BIEDEN
‘t Venster is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).
 
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 0,6 fte. Afhankelijk van de leerlingenaantallen worden vervolg-mogelijkheden besproken.
 
De functie van docent Kunst en Cultuur is gewaardeerd conform schaal LB. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.
 
HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over ’t Venster staat op www.vmbo-venster.nl.
Meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.  
 
Bij vragen of meer informatie over de ISK en deze vacature kun je contact opnemen met Marie-Jose Polman, locatieleider ISK Presikhaaf, bereikbaar via 06-30395329.
 
LATEN WE KENNISMAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 25 november 2018.

Wij behouden ons het recht voor om bij grote belangstelling de vacature eerder te sluiten.
 
LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.