Vacature Groepsleerkracht in Gouda

Onderwijs

Over Al Qalam

Naam school
Al Qalam
Contactpersoon
Dhr. S. Boukayouh
Plaats
Gouda
Denominatie
Islamitisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Al Qalam telt 430 leerlingen verdeeld over 23 groepen. Elk kind is uniek en talentvol. Al Qalam hanteert de principes van handelingsgericht werken en opbrengstgericht werken om aan de onderwijs- en opvoedingsbehoeften van alle leerlingen te voldoen.

Al Qalam is onderdeel van Stichting Islamitische scholen Rijn en Gouwe. De stichting heeft 2 basisscholen, Al Qalam en de An Noer in Alphen aan den Rijn. Beide scholen hebben uitstekende resultaten en een zeer goede reputatie.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
22-10-2018
Met ingang van
februari 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 tot 1,0
Omschrijving
Voor een kleutergroep, groep 1/2 combinatie, zijn wij op zoek naar een leuke, lieve, betrokken en enthousiaste kleuterleerkracht. De groep bestaat uit 25 kinderen en zal niet meer groter worden. We zijn een islamitische basisschool. Iedereen die niet moslim is, maar wel de denominatie van de school kan respecteren wordt uitgenodigd te solliciteren. Moslim zijn is dus geen vereiste.
Op dit moment hebben we 6 kleutergroepen die onderling hecht samenwerken. Nieuwe leerkrachten worden warm opgenomen en ondersteund waar nodig.

Werkdagen kunnen in overleg worden besproken.
De vacature kan vanaf februari ingevuld worden. Een overlap met de huidige leerkracht voordat deze met verlof gaat zou prettig zijn. 
Gezien het feit dat we groeiende zijn als school is er een grote mogelijkheid dat na deze vervanging er een aanstelling volgt, mits beide partijen dat zien zitten.

Voor meer informatie: neem contact op met Inger Huls via info@al-qalam.nl of 0182-553965
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.