Vacature Geschiedenis in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Geschiedenis 
Plaatsingsdatum
19-10-2018
Met ingang van
29-10-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6-1,0 fte
Aantal uren
24-40 uur
Omschrijving
Vacature docent 2e graads
 
Voor een school met kleine klassen en waar leerlingen veel individuele begeleiding krijgen, zoekt Randstad Onderwijs per direct een docent. Naast de lessen is er veel aandacht voor het gedrag, de studiehouding  en de sociale vaardigheden van de leerlingen. Het kunnen werken op de relatie staat centraal.
De school biedt een veilige omgeving en de leerlingen wordt geleerd beter met zichzelf en anderen om te gaan.
 
Er wordt gezocht naar een bevoegde docent 2e graads ten behoeve van MAVO klas 1, 2 en 3.
Als docent ben je verantwoordelijk voor het geven van de vakken Geschiedenis, Mens en Maatschappij, Loopbaan- & Burgerschapscompetenties.
Er is geen noodzaak te beschikken over een bevoegdheid voor een van deze vakken; je beschikt wel over een tweede graads bevoegdheid. Met een goede voorbereiding aan de hand van het beschikbare materiaal kan in genoemde vakken worden les gegeven. Het kunnen vinden van de aansluiting met deze doelgroep is  de belangrijkste eis van deze functie.   
 
De klassen bestaan uit gemiddeld 6  leerlingen met internaliserende en/of externaliserende gedragsproblematiek; met name laatst genoemde problematiek.
Als docent ben je primair gericht op het scheppen van een veilige sfeer. Met je sociale en communicatieve vaardigheden weet je in te spelen op de behoefte van elke individuele leerling en tegelijkertijd beïnvloed je de groepsdynamica.
Klassenmanagement is belangrijk bij deze leerlingen. Belangrijke componenten hiervoor zijn het bieden van structuur en duidelijkheid, en belangrijk uitgangspunt hierbij is het onderwijsontwikkelingsperspectief  dat voor elke leerling is opgesteld.
 
De werkzaamheden starten per 29 oktober a.s.. Het betreft een baan van minimaal 0,6 fte tot 1,0 fte en zal duren tot de kerstvakantie.  Herken je jezelf in dit profiel en wil je een rol van betekenis spelen voor de doelgroep, reageer dan zo spoedig mogelijk. 
 
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB Primair Onderwijs
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden conform LB Primair Onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Graag ontvangen wij uw reactie.  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.