Vacature Docent Nederlands 2e graads in Utrecht

Onderwijs

Over UniC

Naam school
UniC
Contactpersoon
Dhr. Mark Langerwerf
Plaats
Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
UniC is een school voor HAVO-VWO in de stad Utrecht en biedt eigentijds onderwijs aan (www.unic-utrecht.nl). Momenteel telt de school 760 leerlingen verdeeld over drie bouwen. Elke bouw heeft eigen leer- en werkruimtes en wordt begeleid door een vast team dat bestaat uit een aantal docenten en leraren in opleiding. Het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het onderwijs en mentoraat in hun bouw. Het onderwijs wordt gekenmerkt door vakkenintegratie, samenwerkend leren en zelfstandig werken.

  
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
19-10-2018
Met ingang van
per direct
Dienstverband
Vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Wij vragen:
Je hebt het talent om onderwijs aantrekkelijk en zinvol te maken. Je draagt zichtbaar bij aan de ontwikkeling van leerlingen. Je bent behalve expert, ook begeleider, coach en mentor.

Wij bieden:
Een creatieve en professionele werkomgeving waar je zelf je eigen accenten legt: didactisch of inhoudelijk. Waar je je vaardigheden ontwikkelt op formele en spontane wijze. Waar competenties en portfolio criteria zijn om door te groeien in je functie.

Meer informatie:
Sluitingsdatum: 01-12-2018
FTE-marge: 0,8-1,0

Contactgegevens voor informatie:
Naam leidinggevende: Mark Langerwerf
E-mail werk: mlangerwerf@unic-utrecht.nl

U kunt uw sollicitatie indienen via de knop solliciteren. Sollicitaties via andere wegen worden niet in behandeling genomen.

Unic maakt deel uit van:

NUOVO is een ondernemende stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs in Utrecht. NUOVO heeft 10 scholen onder haar verantwoordelijkheid. Deze scholen bieden voortgezet onderwijs in het spectrum van praktijkonderwijs tot en met gymnasiaal onderwijs.

NUOVO scholengroep verzorgt kwalitatief hoogwaardig onderwijs vanuit de overtuiging dat maximale ontplooiing van leerlingen om maatwerk vraagt.  Geworteld in een in een solide basis van ervaring en deskundigheid willen we duurzaam en toekomst gericht onderwijs bieden. NUOVO is ambitieus, ondernemend en realistisch. www.nuovo.eu

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.