Vacature Vakleerkracht gym Kameleon in Heemstede

Onderwijs

Over Stichting Jong Leren

Naam school
Stichting Jong Leren
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Heemstede
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Vakleerkracht gym Kameleon 
Plaatsingsdatum
19-10-2018
Met ingang van
zo snel mogelijk
Referentienummer
07RG
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4029
Omschrijving
Wij zoeken een collega die van uitdaging houdt en goed kan samenwerken. Wij zijn op zoek naar een vakleerkracht gym voor beide locaties van de Kameleon.

Wie zijn wij en ​wat bieden we jou​?
De Kameleon is een community school voor interconfessioneel onderwijs in Zwanenburg met 250 – 300 leerlingen.
We zijn:

  • Een gezonde school met een prettig leer- werkklimaat, waar kinderen, ouders en leerkrachten respectvol met elkaar omgaan;
  • Een uitdagende school met hoge verwachtingen, een eigentijdse aanpak  en een breed aanbod passend bij het talent van elk kind;
  • Een taal school met extra aandacht voor taal- leesontwikkeling, Engels in alle groepen en de bibliotheek op school.
We bieden goed, uitdagend en kindgericht onderwijs, dat bijdraagt aan de brede persoonlijke ontwikkeling van kinderen van 2 – 14 jaar.
Kinderen (en medewerkers!) op onze school:
  • Voelen zich welkom, veilig en thuis;
  • Zijn eigenaar van hun eigen ontwikkeling;
  • Leren op een eigentijdse manier hun talenten te ontwikkelen.

Dit vinden we belangrijk omdat we willen dat kinderen straks als volwaardige burgers mee kunnen doen in de maatschappij van morgen. We willen dat kinderen gezond leven, al hun talenten aanspreken en op ieder gebied het beste uit zichzelf halen.
In de community school verbinden we de wereld om ons heen, zijn de lijntjes kort en werken we intensief samen met ouders, kinderopvang, bibliotheek, GGD/JOGG en Sportservice Haarlemmermeer.    

Deze aanstelling kan gecombineerd worden met de vacature op de Antonius loc.Ridderspoorstraat (wtf 0,15), totaal wtf 0,5529.

Over Stichting Jong Leren

Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs. Stichting Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. Onze slogan ‘De kunst van het leren’ betekent dat wij gaan voor goed onderwijs verzorgen. Belangrijk hierin vinden wij vakmanschap, creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. Jong Leren staat voor: Ruimte geven, Elkaar uitdagen, Samen leren. 

Wij ontmoeten je graag op de leukste school van de Haarlemmermeer!


 

Eisen

Functie-eisen
- passie voor kinderen
- gedrevenheid als het gaat om "het beste uit ieder kind halen'
- teamplayer 
- leergierig en een actieve houding
- enthousiast
- flexibel
- sportief
- creatief

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden in overleg en afhankelijk van ervaring en opleiding. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij de directeur Wendy Veldhuizen Kameleon te Zwanenburg. Solliciteren ook graag rechtstreekts bij de directeur.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.