Vacature Docent Dienstverlening 2e graads in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Dienstverlening 2e graads 
Plaatsingsdatum
19-10-2018
Met ingang van
zo snel mogelijk
FTE
0.6
Omschrijving
Docent Dienstverlening

Ben jij docent dienstverlening en op zoek naar een nieuwe uitdaging in het MBO? Voor een school in Hoofddorp is Randstad Onderwijs op zoek naar een docent die voor 0,6 fte wilt werken. Deze vakken ga je geven voor de opleiding Facilitair medewerker en Helpende zorg en welzijn niveau 2.
De school vindt het belangrijk dat er ruimte is voor de ontwikkeling van haar medewerkers. Naast dat docenten het beste uit de studenten halen, daagt de school ook haar docenten uit het beste uit zichzelf te halen.

WAT GA JE DOEN?
 • Je geeft les in het vak dienstverlening niveau 2;
 • Je geeft gedifferentieerd les, altijd op het tempo van de studenten;
 • Je geeft motiverend en activerend les;
 • Je stimuleert leerlingen om het beste uit zichzelf te halen.
   
JIJ BENT/KUNT/WILT/HEBT:
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring in en affiniteit met het MBO onderwijs;
 • Beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag;
 • Zorgen voor een goede sfeer in de klas;
 • Gericht op de groei en ontwikkeling van studenten;
 • Flexibel en in staat te handelen in een dynamische omgeving.

SALARIS
Je ontvangt het salaris dat is gebaseerd op het CAO MBO. Verder bieden wij goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct! Ook als je nog vragen hebt over de functie kom ik graag met je in contact. Ik vertel je er graag meer over. Je kunt telefonisch contact met mij opnemen via 06 57104564.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.