Vacature Docent Techniek 2e graads in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Techniek 2e graads 
Plaatsingsdatum
19-10-2018
Met ingang van
zo snel mogelijk
Soort vacature
Parttime
FTE
0.8
Omschrijving
Ben jij docent Techniek met specialisatie groen en kijk jij uit naar een uitdaging in het VMBO? Dan komen wij graag met je in contact!
Voor een school in Noord-Holland is Randstad Onderwijs op zoek naar een allround techniek docent met ervaring in booglassen en machines die binnen groen worden gebruikt. Denk hierbij aan kettingzagen, bladblazers, grasmaaimachines en heggenscharen.
De school is een groene onderwijsorganisatie met een blik op de toekomst: het is hun missie om de omgeving groen en leefbaar te houden. De school is kleinschalig opgezet met veel persoonlijke aandacht. Kwaliteit staat bij deze school hoog in het vaandel. Docenten en andere medewerkers van de school spelen hierbij een belangrijke rol. Daarom besteedt de school veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van haar medewerkers.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?
  • Je hebt een technische opleiding: metaalbewerking of werktuigbouwkunde
  • Je bent een tweedegraads bevoegd docent;
  • Je hebt affiniteit en ervaring met praktijk onderwijs en VMBO;
  • Je hebt ervaring met de groen keuzedelen: booglassen, groen machinepark;
  • Je bent pedagogisch, didactisch en vakinhoudelijk sterk;
  • Je beschikt over organisatorische vaardigheden;
  • Je bent voor een jaar met 0.8fte beschikbaar.

SALARIS
Je ontvangt een LB salaris dat is gebaseerd op het CAO MBO. Verder bieden wij goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 
Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct! Ook als je nog vragen hebt over de functie kom ik graag met je in contact. Ik vertel je er graag meer over. Je kunt telefonisch contact met mij opnemen via +31 (0)6 57 10 45 64. 
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.