Vacature Docent Engels in Delft

Onderwijs

Over Stanislascollege

Naam school
Stanislascollege
Contactpersoon
Mevr. Beekink
Plaats
Delft
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Stanislascollege is een brede scholengemeenschap met katholieke en interconfessionele locaties in Delft, Pijnacker en Rijswijk met ongeveer 5400 leerlingen en ongeveer 580 medewerkers. Het stanislascollege laat zijn signatuur doorklinken in de ontwikkeling van jonge mensen tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn.De ambities van de scholengemeenschap en de tradities van de opvoeding tot complete mensen zijn in het onderwijsprogramma en in het accent op buitenlesactiviteiten terug te vinden. 

Het Stanislascollege maakt deel uit van het schoolbestuur Stichting Lucas Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
19-10-2018
Met ingang van
half januari 2019
Soort vacature
Fulltime
FTE
1,0 fte
Omschrijving
Stanislascollege Rijswijk is een school voor vmbo en mavo. De school is centraal gelegen in Rijswijk en gevestigd in een geheel vernieuwd (2015) schoolgebouw. De school is in 2015 gestart met een nieuwe vorm van onderwijs: ook wel bekend als het beweeg-vmbo/mavo. Leerlingen beginnen elke dag met 60 minuten sporten en bewegen. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit de leerprestaties en vorming van leerlingen ten goede komt. Halverwege de dag krijgen leerlingen een combinatie van leren en bewegen tegelijk, en de dag wordt afgesloten met programma's op maat.
 
Wij zoeken vanaf half januari 2019 een docent Engels (2e graad) in verband met vervanging voor 1,0 fte 
 
Stanislascollege Rijswijk maakt deel uit van een brede scholengemeenschap Stanislascollege met zes katholieke en interconfessionele scholen in Delft, Pijnacker en Rijswijk. Het Stanislascollege laat zijn signatuur doorklinken in de ontwikkeling van jonge mensen tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn. De ambities van de scholengemeenschap en de tradities van de opvoeding tot complete mensen zijn in het eigentijdse onderwijsprogramma en in het accent op buitenlesactiviteiten terug te vinden.

Wij zoeken:
  • Een docent die betrokken, innovatief en energiek is en goed is in zijn/haar vak;
  • Een docent die er naar streeft het beste uit de leerling te halen;
  • Een docent die het, net als wij, belangrijk vindt dat de leerlingen zich ontwikkelen tot een compleet mens en naast een studie of baan ook actief is in sport of het verenigingsleven;
  • Een docent met een positieve insteek en die zich kan vinden in onze Ignatiaanse pedagogiek.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Meer informatie
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met mw. N.C van Duijn, T (070) 3197010 of duin@stanislascollege.nl.

Uw reactie met curriculum vitae kunt u tot en met 25 november a.s. e-mailen aan mevrouw E.A.J. Beekink, personeelsadviseur, via pz@stanislascollege.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.