Vacature Docent Frans (tweede graads) in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Frans (tweede graads) 
Plaatsingsdatum
18-10-2018
Met ingang van
01/01/19
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3
Aantal uren
12
Omschrijving
Word jij blij en enthousiast van de mooie Franse taal? Ben jij een ster in het overbrengen van jouw taalkunde op tieners? En ben jij beschikbaar van januari 2019 tot en met februari 2019? Kijk dan gauw verder, want wij zoeken een bevlogen docent Frans voor 0,3 fte.
 
De opdrachtgever zouden wij omschrijven als een warme, kleinschalige, digitale VMBO-tl, Havo, VWO (onderbouw) school in Noord-Holland Noord. De school hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Het doel van de school is om de leerling dusdanig te begeleiden in zijn/haar ontwikkeling, zodat hij/zij goed klaargestoomd wordt om als kritische burger mee te draaien in de maatschappij. Hierbij zijn zelfstandigheid, respect voor het individu, maar ook duidelijke kaders van belang. Tevens wordt de ouder actief betrokken bij deze ontwikkeling.
 
Wat ga je precies doen?
Je gaat lesgeven aan VMBO-tl, Havo en VWO (onderbouw) leerlingen. Tijdens jouw lessen vind je het belangrijk om een prettige en veilige leeromgeving te creëren waarbij je probeert de leerling intrinsiek te motiveren, zodat de leerling het maximale uit zichzelf kan halen. Met jouw enthousiasme en passie voor de Franse taal weet jij jouw lessen op een leuke en inspirerende manier vorm te geven.
 
Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een tweede graags bevoegdheid voor Frans;
  • Je hebt affiniteit met alle doelgroepen: VMBO-tl, Havo én VWO;
  • Je beschikt over didactische en pedagogische vaardigheden;
  • Je bent positief ingesteld en hecht veel waarde aan een goede sfeer in de klas;
  • Je maakt gebruik van de ‘digitale wereld’ om jouw lessen voor te bereiden;
  • Je werkt graag in teamverband.
 
 
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB schaal
Arbeidsvoorwaarden
Wat biedt Randstad jou?
Wij bieden jou een salaris conform het onderwijs cao in de LB schaal. Daarnaast bieden wij jou een reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering. Wij vinden het belangrijk dat onze kandidaten de juiste begeleiding krijgen en daarom staat onze onderwijs unit altijd voor jou klaar om je te helpen.
 
Heb je voldoende informatie en ben je enthousiast geworden over deze vacature, solliciteer dan snel door op de solliciteer-button te klikken óf neem telefonisch contact met ons op via het volgende  mobiele nummer: +316 163 153 07.
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.