Vacature Flexibel inzetbare leerkracht in Delft

Onderwijs

Over SCO Delft e.o.

Naam school
SCO Delft e.o.
Contactpersoon
Mevr. van Eyk
Plaats
Delft
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Missie
Het is onze missie onderwijs te bieden dat leerlingen op een actieve en veilige manier volop kansen biedt om zich te ontwikkelen tot waardevolle mensen en deelnemers aan de maatschappij.

Visie
Een school is een maatschappelijke organisatie en heeft derhalve een maatschappelijke opdracht om jongeren te laten leren en bij te dragen aan hun vorming en ontwikkeling tot autonome en sociale mensen.
Bij de begeleiding die we onze leerlingen bieden in hun groei en ontwikkeling tot volwassenen die goed voorbereid hun plek kunnen innemen in het vervolgonderwijs en de maatschappij handelen we vanuit de visie dat we staan voor bereikbaar en kwaltitatief goed, christelijk onderwijs.

Vacature

Functietitel
Flexibel inzetbare leerkracht 
Plaatsingsdatum
18-10-2018
Met ingang van
1-1-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.4-1.0
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een baan als leerkracht maar heb je (nog) geen behoefte aan vastigheid? Wil je liever geen ‘eigen’ klas, maar wil je liever een tijdje meedraaien en ervaring opdoen bij diverse IKC’s en scholen om uit te vinden wat bij jou past? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!
Flexibel Inzetbare (FIB) Leerkracht
Je krijgt een contract voor een vast aantal uren bij SCO Delft. Vanuit de bovenschoolse flexpool word je als FIB leerkracht ingezet bij verschillende scholen van SCO Delft.  Zo maak je vlieguren in het onderwijs, kun je je concentreren op lesgeven en doe je in korte tijd brede ervaring bij diverse scholen op. Je vaste maandsalaris zorgt voor continuïteit.
           ​​​​​
 

Eisen

Functie-eisen
Wat heb je nodig?
  • Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid voor het basisonderwijs (PABO diploma);
  • Je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen van maximaal zes maanden oud;
  • Je bent flexibel inzetbaar

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou?
  • Je krijgt een contract voor een vast aantal uren Je wordt ingezet als FIB leerkracht bij scholen van SCO Delft. Vooraf geef je door wat je wensen zijn ten aanzien van jouw inzetbaarheid en houden wij hier rekening mee;
  • Je combineert de continuïteit van een vast salaris en goede arbeidsvoorwaarden met de afwisseling van invalwerk bij verschillende scholen van SCO Delft;
  • Je kunt in korte tijd brede ervaring en kennis opdoen, je specialiseren in een werkveld en je horizon verbreden;
  • Je kunt mee doen aan de activiteiten/trainingen van onze SCO Academie;
  • Een opstap naar een vaste baan: bij interne vacatures kun je mee solliciteren.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren
Ben je geïnteresseerd om als flexibel inzetbare leerkracht bij SCO Delft in de bovenschoolse flexpool aan de slag te gaan? Stuur dan een mail met je cv en een korte motivatie waarom je bij SCO als invalleerkracht wilt werken naar (personeelsadministratie@scodelft.nl ). Na een eerste screening op basis van je CV krijg je bericht of word je uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Een referentiecheck is onderdeel van de procedure.

Ook net afgestudeerde leerkrachten en herintreders zijn van harte welkom om te solliciteren! Wij helpen je graag op weg in het onderwijs.

Wil je nog meer vrijheid en flexibiliteit?
Wil je geen contract voor een vast aantal uren maar werk je liever flexibel op oproepbasis? Ook dat is mogelijk: als oproepleerkracht via Pool West. Je krijgt via de App van Pool West invalwerk bij diverse scholen aangeboden en je bepaalt zelf welke opdrachten je aanneemt. Maximale vrijheid en flexibiliteit! Pool west regelt dat je korte dienstverbanden, salaris en een reiskostenvergoeding krijgt van het schoolbestuur waar je wordt ingezet. Meer informatie zie:
https://www.poolwest.nl/over-ons

Meer informatie?
Bel onze afdeling personeelszaken via telefoonnummer (telnr 015-2154889) of stuur een mail aan (personeelsadministratie@scodeflt.nl ).

We informeren je graag over de mogelijkheden om bij ons te werken.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.