Vacature Docent Frans in Hengelo

Onderwijs

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Naam school
Scholengroep Carmel Hengelo
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent Frans 
Plaatsingsdatum
18-10-2018
Met ingang van
07-01-2019
Referentienummer
3146
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een enthousiaste docent Frans die trots is op zijn/haar vak! Ben jij die docent die havo en vwo-leerlingen weet te motiveren en te inspireren vanuit onze visie 'verwonderen, ondernemen en delen' en ben je beschikbaar voor een baan in Hengelo? Reageer dan snel op deze vacature!

Jouw werkzaamheden
Je geeft lessen Frans aan leerlingen in havo, atheneum en gymnasium klas 1, 2 en 3. 

Jouw profiel
Je beschikt minimaal over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Frans. Ben je in opleiding voor een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak Frans of heb je als tweedegraads docent Frans de ambitie om een opleiding tot eerstegraads docent te starten? Ook dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.
Je bent gemotiveerd en weet als geen ander hoe je een moderne taal over kunt brengen, waarbij zoveel mogelijk 'de doeltaal de voertaal' is. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak Frans. 

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Het Twickel College Hengelo, het Twickel College Borne, Het Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo.
Locatie Lyceum de Grundel is gehuisvest in een fraai schoolgebouw nabij het centrum van Hengelo. 
Op Lyceum de Grundel verzorgen 90 medewerkers havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs aan ca. 850 leerlingen. Lyceum de Grundel is een lerende organisatie met een hoogwaardig kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij leerlingen. Er is veel ruimte voor de eigen inbreng van medewerkers.
De missie en de visie van de school worden gekenmerkt door Verwonderen, Ondernemen en Delen, waarbij
de leerlingen 'onderwijs op maat' wordt geboden en zij eigenaar worden gemaakt van hun eigen leerproces. Van onze nieuwe collega verwachten we een actieve rol in de verdere ontwikkeling en implementatie van formatief werken in het onderwijs op Lyceum de Grundel.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,8 fte, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 7 januari 2019. 
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt, afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.
 
Lyceum De Grundel maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevrouw L.T.M. Leferink, teamleider. Telefoonnummer: 074 - 24 57 777.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.