Vacature docent economie 2de gr. in Lelystad

Onderwijs

Over ISG Arcus

Naam school
ISG Arcus
Contactpersoon
Mevr. K. van Dekken
Plaats
Lelystad
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
De Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL) vormt het bestuur van ISG Arcus, Scholengemeenschap De Rietlanden en Scholengemeenschap Lelystad. Doel van de stichting is: * Een breed en aantrekkelijk onderwijsaanbod. * Brede scholengemeenschappen met behoud van eigen identiteiten. * Goed werkgeverschap Ruim 3500 leerlingen volgen onderwijs aan de scholen van de SVOL. Er zijn 430 personeelsleden in dienst. ISG-Arcus is een algemeen-christelijke school. Van de sollicitanten verwachten wij een Protestants Christelijke of Rooms-Katholieke levensovertuiging. Ook wil Arcus een multiculturele school zijn. Centrale waarden in de schoolcultuur zijn: openheid, rechtvaardigheid, respect en betrokkenheid. De school wil zorgzaam zijn voor personeel en leerlingen, een veilig en gastvrij leef- en werkklimaat realiseren, in goede samenspraak met ouders en leerlingen.

Vacature

Functietitel
docent economie 2de gr. 
Plaatsingsdatum
18-10-2018
Met ingang van
1-11-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6200
Aantal uren
13
Omschrijving
ISG Arcus een warme organisatie noemen is een understatement. Wij zijn trots op ons hechte team dat dag in dag uit samen keihard werkt om leerlingen voor te bereiden op een succesvolle carrière.
Dat doen wij volgens de drie P’s: persoonlijk, plezierig en prestatiegericht. Die mix van warmte, ontspanning én eisen durven stellen maakt werken en leren bij ISG Arcus uitdagend en leuk.

In verband met een langdurige ziektevervanging zoeken wij een docent economie voor 13 lesuren van 60 minuten in 1 klas mavo onderbouw en de overige lessen in de bovenbouw mavo, waaronder 2 eindexamenklassen. De uren worden in overleg met de docent en de roostermaker ingeroosterd. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Meteen van toegevoegde waarde
Wij zijn op zoek naar teamspelers met een frisse kijk op onderwijs en een positieve kijk op leerlingen. Ben jij een docent die vakinhoudelijk top is en tevens goed om kan gaan met verschillen tussen mensen? Vind jij makkelijk de weg tussen verschillende talenten die vragen om hun eigen aanpak? Ben jij een warme persoonlijkheid die veel eist van zichzelf, collega’s en leerlingen? Ben jij een docent die kennis heeft van moderne leermiddelen en deze wil inzetten in de les? Weet jij dat je van toegevoegde waarde bent voor ons team? Dan zijn we op zoek naar jou.
 
Wij zoeken
  • een empathische teamspeler die verantwoordelijkheid durft te nemen
  • een docent met een frisse kijk op onderwijs
  • een docent met een lesbevoegdheid economie 2e graad

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
  • 13 lesuren van 60 minuten economie in 1 klas mavo onderbouw en de overige lessen in de bovenbouw mavo, waaronder 2 eindexamenklassen, in verband met een langdurige vervanging
  • een laptop
  • een benoeming conform de cao vo
  • een team met enthousiaste collega’s
  • een intensief begeleidingsprogramma voor nieuwe docenten

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Reageren?
Ben jij de empathische teamspeler die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatieknop. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Kees Reijneveld, afdelingsleider, via telefoonnummer 0320-240500. In verband met de herfstvakantie zijn wij tot 29 oktober beperkt bereikbaar
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.