Vacature Docent biologie, 2e graad in Wassenaar

Onderwijs

Over Adelbert College

Naam school
Adelbert College
Contactpersoon
Mevr. I. Schalkers
Plaats
Wassenaar
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Adelbert College is een school met kwalitatief goed en veelzijdig onderwijs, waarbij de prettige sfeer en veilige omgeving een stabiele basis voor onze leerlingen vormen.
Wij motiveren en stimuleren leerlingen met het doel hun talenten optimaal te ontwikkelen. Dit bereiken wij dankzij een breed onderwijsaanbod met keuze voor verdieping en ondersteuning, veel (buitenschoolse) activiteiten en een internationale en maatschappelijke focus. Voor docenten is het aantrekkelijk om op het Adelbert College te werken, omdat ze volop kans krijgen om zichzelf te ontplooien en binnen kaders professionele ruimte hebben.
Dit enthousiasme zien we terug in de lessen; we geven interactief les, weten onze leerlingen te prikkelen en aan te zetten tot zelfstandig nadenken. we halen het beste uit al onze leerlingen en uit onze medewerkers!
Bijzonderheden
Wij werken samen met verschillende leraren opleidingen in het land. Aansluitend hierop is een gespecialiseerd begeleidingsteam beschikbaar voor nieuwe collega's.

Vacature

Functietitel
Docent biologie, 2e graad 
Plaatsingsdatum
18-10-2018
Met ingang van
7-1-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
10 à 16 lesuren
Omschrijving
Het Adelbert College is per 7 januari 2019 op zoek naar een tweedegraads bevoegde docent biologie voor 10 à 16 lessen per week.
Per 7 januari 2019 hebben wij een vacature voor 10 lesuren per week (2x brugklas, 2x 2VWO en 1 VMBO-t klas).
Per 1 februari 2019 komen daar 6 lessen bij (3 HAVO en 2x 3 VWO) wegens vervanging van een collega die met verlof gaat.

Afhankelijk van de ervaring van kandidaten bieden wij de mogelijkheid om direct te starten op 7 januari met 16 lessen, waarbij tot 1 februari een intensieve begeleiding door de docent die met verlof gaat tot de mogelijkheden behoort.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten met een tweedegraads onderwijsbevoegdheid en met enkele jaren relevante werkervaring in het voortgezet onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VO 2018-2019.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.