Vacature Uitvoerend Remedial Teacher in Purmerend

Onderwijs

Over SG Nelson Mandela

Naam school
SG Nelson Mandela
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Purmerend
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.
Bijzonderheden
Het SG Nelson Mandela is onderdeel van de Purmerendse ScholenGroep.

Vacature

Functietitel
Uitvoerend Remedial Teacher 
Plaatsingsdatum
18-10-2018
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6000
Omschrijving
De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de VMBO Campus per direct wegens ziektevervanging een vacature voor een
Uitvoerend Remedial Teacher
(0,6000 fte)

Naar wie zijn wij op zoek? 
Als uitvoerend remedial teacher ben je werkzaam voor de VMBO Campus (SG Nelson Mandela, SG Antoni Gaudí, SG Gerrit Rietveld). Je verzorgt remedial teaching aan individuele leerlingen en groepjes leerlingen en je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van RT-programma’s.Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee? 
Algemene theoretische, praktische gerichte kennis van en ervaring met remedial teaching. Je bent in bezit van een relevante opleiding op het gebied van remedial teaching. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met vmbo-leerlingen. Je bent enthousiast en oplossingsgericht. Je beschikt over motiverende vaardigheiden. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

Werkzaamheden:
Het verzorgen van remedial teaching op het gebied van rekenen, taal en andere vakken aan individuele leerlingen en groepjes leerlingen door:
 • het oproepen van leerlingen die door de zorgcoördinator zijn aangemeld;
 • het afstemmen van de individuele behoefte van de leerling met de mentor/docent en de leerling zelf;
 • het verzamelen van bestaand RT-materiaal op basis van de individuele behoefte;
 • het opstellen van een RT-plan voor/met de leerling;
 • het begeleiden van de leerlingen;
 • het registreren van de vorderingen van de leerlingen en het terugkoppelen van de vorderingen aan de zorgcoördinatoren en de mentoren;
 • het signaleren en bespreken van stagnatie of anderszins met de zorgcoördinatoren en mentoren;
 • het, wanneer nodig, deelnemen aan leerlingbesprekingen.
Als remedial teacher lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van RT-programma’s door:
 • het op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied;
 • het verdiepen en verbreden van de didactische kennis en vaardigheden;
 • het signaleren van verbeterpunten in de bestaande RT-programma’s en het meedenken over verbeteringen.
 
Wat bieden wij? 
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal 8, maximaal € 3201,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op fitnessabonnementen en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature op basis van vervanging van een afwezige medewerker.
Solliciteren? 
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.