Vacature Leerkracht Middenbouw in Amsterdam

Onderwijs

Over Dalton IKC Zeven Zeeën

Naam school
Dalton IKC Zeven Zeeën
Contactpersoon
Mevr. Audrey Raalte
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen.
Innoord, voorheen Stichting Openbaar Onderwijs Noord, is voortgekomen uit het stadsdeel Amsterdam-Noord. Tot 2008 lag het schoolbestuur van de openbare basisscholen in Amsterdam-Noord in handen van het stadsdeel. Het jaar ervoor had de stadsdeelraad van Amsterdam-Noord besloten om het basisonderwijs te verzelfstandigen in de vorm van een bestuurscommissie. Daarom werd vanaf 1 januari 2008 de Bestuurscommissie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam-Noord eindverantwoordelijk voor het onderwijs dat in de openbare scholen wordt verzorgd. Door de oprichting van een aparte stichting op 30 december 2010 heeft het schoolbestuur een onafhankelijkere positie gekregen. Vanaf 2 juni 2017 zijn we verder gegaan onder de naam Innoord.

De stichting is onderdeel van de Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Ook Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR), Samen tussen Amstel en IJ (STAIJ), Stichting Sirius, Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) zijn lid van deze federatie.

Visie
Ieder kind heeft een talent en e`lk talent is even belangrijk. Ongeacht afkomst, cultuur, IQ, opvoeding of geloof. Het is de kunst dat talent te vinden en tot bloei te laten komen. En dat talent te versterken. Dat schept zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelfbewustzijn. En dat positieve zelfbeeld zorgt later voor actieve wereldburgers die volwaardig meedoen in de maatschappij.

Missie
De toekomst voorbereiden op onze leerlingen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is vooral een statement. We willen ermee zeggen dat we met ons onderwijs invloed willen uitoefenen op de toekomt. Kinderen zijn de toekomst.
 

Vacature

Functietitel
Leerkracht Middenbouw 
Plaatsingsdatum
18-10-2018
Met ingang van
Z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 Wtf
Omschrijving
Dalton IKC Zeven Zeeën ligt in de wijk Banne Zuid in Amsterdam-Noord. Banne Zuid stamt uit de jaren zestig en zeventig en heeft gemengde oud- en nieuwbouw. Centraal in deze wijk ligt het Banneplein met onze school en speel- en ontmoetingsplekken.
Het IKC is een voorziening in de buurt voor kinderen van 2-13 jaar waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten. Alle mogelijkheden voor opvang en onderwijs worden hierbij gerealiseerd.

Dalton IKC Zeven Zeeën is met ingang vandaag op zoek naar een enthousiaste leerkracht
Taakomvang: WTF 0,6 (meer kan in overleg)

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een leerkracht die een Daltoncertificaat heeft. Mocht dit niet het geval zijn maar het Daltononderwijs is voor jou wel heel aantrekkelijk dan kijken wij samen of wij binnen het jaar zien of Daltononderwijs bij jou past.

Een leerkracht moet in ieder geval de volgende competenties hebben:
In onze visie is de rol van de docent meer coachend en begeleidend en minder puur gericht op kennisoverdracht. Wij gaan uit van het gegeven dat ieder mens in staat is tot het dragen van verantwoordelijkheid voor zichzelf en voor zijn omgeving.

Onze nieuw collega is zich bewust van de eigen houding, gedrag én de invloed daarvan op de kinderen. De leerkracht weet conform de Daltonpedagogiek een zodanig contact met de kinderen tot stand te brengen dat een juiste basis wordt gelegd voor ontwikkeling en samenwerking.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling confrom de CAO PO, met aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden van Innoord.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Contact, voor meer informatie:
Audrey Raalte, locatieleider
Telefoon: 020​ 6316842
Email: directie.zevenzeeen@innoord.nl
http://ikczevenzeeen.nl/

SOLLICITEREN
Reactietermijn: uw sollicitatie, een motivatiebrief en CV, ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk.
De sollicitatie kan gericht worden aan: Audrey Raalte, locatieleider.

Wijze van solliciteren graag per e-mail aan: directie.zevenzeeen@innoord.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.