Vacature Directeur SO De Wilgen Barendrecht in Barendrecht

Onderwijs

Over De Wilgen

Naam school
De Wilgen
Contactpersoon
Mevr. Gilissen
Plaats
Barendrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
De Wilgen biedt onderwijs aan ongeveer 200 leerlingen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Onze leerlingen hebben door (het vermoeden van) een psychische stoornis behoefte aan extra ondersteuning bij het leren.
Een klein deel van de leerlingen is opgenomen bij één van de behandelafdelingen van Yulius Zorg. Alle andere leerlingen komen uit de regio.

 

Vacature

Functietitel
Directeur SO De Wilgen Barendrecht 
Plaatsingsdatum
17-10-2018
Met ingang van
per direct
Referentienummer
PO 18-1097
Soort vacature
Fulltime
FTE
1.000
Omschrijving
Schooldirecteur SO De Wilgen (Barendrecht)
 
Yulius Onderwijs zoekt een fulltime schooldirecteur voor SO De Wilgen in Barendrecht.
 
Jij als schooldirecteur
Als  schooldirecteur draag je zorg voor een goede kwaliteit van onderwijs en ondersteuning op de school, geef je leiding aan de medewerkers, ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering en draag je bij aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit.
Hiertoe heb je een actieve rol in de ontwikkeling van het team en draag je bij aan het versterken van de onderlinge samenwerking.
 
Meer informatie over De Wilgen https://onderwijs.yulius.nl/de-wilgen-basisschool.
De Wilgen zit midden in een  transitiefase. Om samen met het team de transitie positief invulling te geven, zoeken we stevig onderwijskundig leiderschap.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Jouw profiel
Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau en bent geregistreerd schoolleider. Je bent in staat in een hectische omgeving duidelijkheid, rust en stabiliteit te brengen. Je vindt het vanzelfsprekend je verder te ontwikkelen in je rol, staat stevig in je schoenen, bent daadkrachtig, positief ingesteld, toegankelijk en durft kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn. Je hebt ervaring en affiniteit met het werken met leerlingen met psychische problemen.
 
Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het speciaal onderwijs en kent de relevante (onderwijs) wet- en regelgeving. Je hebt inzicht in de organisatie en bedrijfsvoering van het speciaal onderwijs en de daarmee samenhangende besluitvormingsproces.
Het begeleiden van en leiding geven aan professionals zie je als een uitdaging en je bent in staat de medewerkers te stimuleren en te inspireren.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
DB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij ?
Werken bij Yulius Onderwijs betekent werken in een dynamische, gedreven en inspirerende organisatie. Wij bieden je een werkomgeving waarin je je voortdurend kunt ontwikkelen en je kwaliteiten kunt inzetten en uitbreiden. De functie is ingeschaald in schaal DB, conform cao PO 2018.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je meer weten?
Voor meer informatie over de functie op de Wilgen kun je contact opnemen met Marit Gilissen, directeur. Je kunt Marit bereiken via 06-29737321.  
 
Interesse?
Wij nodigen iedereen met interesse van harte uit om zijn/haar CV naar ons op te sturen met een korte motivatiebrief naar M.Gilissen@yulius.nl .
 
 
Meer informatie over onze scholen vind je op de website van Yulius Onderwijs: https://onderwijs.yulius.nl.


 
Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Zolang deze vacaturetekst zichtbaar is kun je solliciteren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.