Vacature Docent geschiedenis in Hengelo

Onderwijs

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Naam school
Scholengroep Carmel Hengelo
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent geschiedenis 
Plaatsingsdatum
17-10-2018
Met ingang van
04-02-2019
Referentienummer
3145
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0
Omschrijving
Zoek jij een tijdelijke baan als docent geschiedenis aan een leuke school in Borne met fijne collega's? Beschik je over een tweedegraads lesbevoegdheid? Reageer dan snel op deze vacature!

Jouw werkzaamheden
Je geeft lessen geschiedenis aan leerlingen in de onderbouw (1e en 2e klassen) vmbo-bk en kt, en 1 klas vmbo-th.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak geschiedenis. Je bent enthousiast over je vak en je bent iemand die vakoverstijgend denkt. Initiatiefrijk, verbindend en ambitieus zijn eigenschappen die bij jou passen. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor je vak.

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een vijftal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College, De Arcade, CT Stork College en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 500 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen op negen locaties.

Locatie Het Twickel College in Borne is een brede instroomlocatie voor leerlingen van vmbo t/m havo/atheneum. De school heeft momenteel ruim 350 leerlingen en een team van 40 personeelsleden.

Ons aanbod
Het betreft een fulltime baan (1,0 fte), tijdelijk tot aan de zomervakantie wegens lang verlof van een collega.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
De heer Bart ter Horst, teamleider onderbouw, bereikbaar via 074-265 40 81.

Tijdens de herfstvakantie (van 20 oktober tot en met 28 oktober 2018) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 29 oktober zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.