Vacature Tutor in Den Haag

Onderwijs

Over Winford Den Haag (Basisschool)

Naam school
Winford Den Haag (Basisschool)
Contactpersoon
Winford Beheer BV
Plaats
Den Haag
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Basisonderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenomeerd particulier instituut. Winford is in 2009 ontstaan uit vier instituten, Instituut Vrijbergen, Instituut Westvoorne, Stebo en sinds maart 2015 Parkendaal Arhem.

Wij bieden onderwijs aan op Mavo  (Vmbo-t), Havo en Vwo niveau in Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht en sinds het afgelopen schooljaar 2014-15 ook in Rotterdam en Arnhem. Daarnaast hebben wij op alle genoemde locaties ook een basisschool.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit maximaal zes of negen leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.   Scholing en opleiding Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. Onze nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreide begeleiding en gedurende het eerste jaar een tiendaagse Winford-leraarcursus. 

Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een een marktconform salaris. Wij bieden goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenvoorziening.  Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig  en we werken met kleine lesgroepen. 
Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen  zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel. 
 
Vereiste deskundigheden
  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het VO op zijn vakgebied en die in de nabije toekomst zullen of kunnen plaatsvinden;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten

Vacature

Functietitel
Tutor 
Plaatsingsdatum
16-10-2018
Met ingang van
1-11-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.4/0.8 fte
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een Tutor, hij of zij begeleidt onze leerlingen bij hun lesstof. De ideale collega denkt ook mee aan buitenschoolse activiteiten, wil zich inzetten op allerlei gebied en hij/zij vindt het leuk om mee te denken aan het vormgeven van onze groeiende school. De ideale kandidaat heeft kennis van studievaardigheden en weet deze binnen en buiten de les in te zetten. Uitbreiding naar voltijd behoort op termijn tot de mogelijkheden. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.