Vacature Docent Nederlands (0,8-1,000 fte) h/a onderbouw in Nijkerk

Onderwijs

Over Corlaer College

Naam school
Corlaer College
Contactpersoon
Mevr. M. Hijwegen
Plaats
Nijkerk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (0,8-1,000 fte) h/a onderbouw 
Plaatsingsdatum
16-10-2018
Met ingang van
01-12-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1 fte
Omschrijving
Het Corlaer College is op zoek naar een docent Nederlands (0,8 – 1,000 fte)

Het Corlaer College is een voortgezet onderwijsschool van VMBO-Basis tot en met Atheneum. De school kenmerkt zich door een modern onderwijsconcept, waarin thematisch gewerkt wordt en waar leerlingen zichzelf en hun plaats in de samenleving leren kennen en ontwikkelen.  Leerlingen wordt geleerd om op vele vlakken het beste van zichzelf bij te dragen aan de samenleving. De uitdaging hierbij is om dit te doen op het niveau dat bij de leerling past.

Het Corlaer College is een scholengemeenschap die een regionale functie is gaan vervullen voor Nijkerks wijde omgeving. Het Corlaer behoort landelijk tot een van de best presterende scholen, alle afdelingen hebben een predicaat Excellente School (zie http://www.corlaer.nl/)

Vanwege het vertrek van een collega is op de havo/atheneum onderbouw een vacature ontstaan voor
Docent LB Nederlands voor 12 lessen voor (0.45 fte) in combinatie met MMC (mens, maatschappij en cultuur) voor 14 lessen voor (0.55 fte).
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Je beschikt over of komt op afzienbare termijn in het bezit van een adequate lesbevoegdheid. Je bent  bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen. Bij voorkeur heb je ervaring met het mentorschap. Ervaring in het ontwikkelen van thematisch onderwijs is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende functie in een mensgerichte school met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Je gaat werken in een goede werksfeer en een hecht, enthousiast team. Op de functie is de CAO-VO van toepassing. De functie is ingeschaald in LB. Inschaling binnen de schaal is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Remon Brink, afdelingsleider havo/atheneum onderbouw of Ronald Schaefer, rector a.i. van het Corlaer College, tel. 033 2456434 of kijk op www.corlaercollege.nl . Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag voor 23 november 2018 via Meesterbaan, t.a.v. dhr. R. (Ronald) Schaefer.

Informatie over privacy voor sollicitanten
De Meerwegen scholengroep neemt privacy serieus. Onze scholen beheren en beveiligen persoonlijke gegevens als verwerkingsverantwoordelijke met de grootste zorgvuldigheid. Wij bieden onze leerlingen een veilige leeromgeving en onze medewerkers een veilige werkplek. We voldoen daarbij aan de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en nationale wetgeving aan ons stelt. Hoe wij aan deze eisen voldoen hebben wij vastgelegd in ons Privacyreglement http://www.meerwegen.nl/wp-content/uploads/2018/03/meerwegen_groep_privacyreglement.pdf.
 
Wij verzamelen en gebruiken persoonsgegevens hoofdzakelijk om onderwijs te organiseren. Dit betekent dat wij persoonsgegevens van leerlingen gebruiken om onderwijs te geven en leerlingen begeleiding te bieden. Persoonsgegevens van medewerkers gebruiken wij alleen met het oog op het uitvoeren van de arbeidsovereenkomst. De scholen nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan.  De verzamelde persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is.
Als u bij ons solliciteert bewaren wij de volgende gegevens van u:
  • Sollicitatiebrief en- of formulier;
  • Curriculum vitae (CV);
  • correspondentie omtrent de sollicitatie;
  • getuigschriften;
  • verklaring omtrent gedrag;
  • psychologisch onderzoek / resultaten assessment.
Deze gegevens bewaren wij totdat de sollicitatieprocedure is beëindigd of bij een benoeming tot het einde van het dienstverband/benoemingstermijn. Mochten wij uw sollicitatie in portefeuille willen houden, dan vragen wij voorafgaand om uw toestemming.
U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens, eerder gegeven toestemming in te trekken en u heeft het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Heeft u een klacht over de manier waarop wij persoonsgegevens verwerken? Neem ook dan contact op met ons op.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.