Vacature docent Wiskunde 1ste graads of studerend daarvoor in Lelystad

Onderwijs

Over ISG Arcus

Naam school
ISG Arcus
Contactpersoon
Mevr. M.A.P. Bergervoet
Plaats
Lelystad
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
De Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL) vormt het bestuur van ISG Arcus, Scholengemeenschap De Rietlanden en Scholengemeenschap Lelystad. Doel van de stichting is: * Een breed en aantrekkelijk onderwijsaanbod. * Brede scholengemeenschappen met behoud van eigen identiteiten. * Goed werkgeverschap Ruim 3500 leerlingen volgen onderwijs aan de scholen van de SVOL. Er zijn 430 personeelsleden in dienst. ISG-Arcus is een algemeen-christelijke school. Van de sollicitanten verwachten wij een Protestants Christelijke of Rooms-Katholieke levensovertuiging. Ook wil Arcus een multiculturele school zijn. Centrale waarden in de schoolcultuur zijn: openheid, rechtvaardigheid, respect en betrokkenheid. De school wil zorgzaam zijn voor personeel en leerlingen, een veilig en gastvrij leef- en werkklimaat realiseren, in goede samenspraak met ouders en leerlingen.

Vacature

Functietitel
docent Wiskunde 1ste graads of studerend daarvoor 
Plaatsingsdatum
16-10-2018
Met ingang van
1-1-2019
Referentienummer
Arcus/Wiskunde 1ste gr.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
17
Omschrijving
ISG Arcus een warme organisatie noemen is een understatement. Wij zijn trots op ons hechte team dat dag in dag uit samen keihard werkt om leerlingen voor te bereiden op een succesvolle carrière.
Dat doen wij volgens de drie P’s: persoonlijk, plezierig en prestatiegericht. Die mix van warmte, ontspanning én eisen durven stellen maakt werken en leren bij ISG Arcus uitdagend en leuk.
We ontwikkelen ook samen in de richting van een 
nieuwe campus, waar we samen met onze collega’s van andere scholen nieuw, uitdagend en toekomstbestendig onderwijs gaan aanbieden. Deze campus opent in augustus 2020 zijn deuren. Meer hierover vind je hier.
 
Als docent van ISG Arcus is dit dé kans om zelf vorm te geven aan het toekomstig onderwijs voor onze leerlingen, maar ook aan je eigen functieinhoud en werkplezier. 
 
De functie
Goed onderwijs begint met goede docenten en één van onze uitstekende docenten wiskunde gaat genieten van zijn pensioen per 1 januari 2019. Om ervoor te zorgen dat onze leerlingen in de havo- en vwo-klassen bovenbouw wel de lessen krijgen die ze verdienen, zijn wij per direct op zoek naar een docent wiskunde voor reguliere lesuren.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wie ben jij?
Als docent wiskunde 1ste gr., of studerend daarvoor, bij ISG Arcus zorg je voor innovatieve lessen en verwonder jij de leerlingen. Dit doe jij door verschillende lesmethodes toe te passen en verdiepende thema’s te gebruiken die aansluiten bij de belevingswereld van de leerling. Je geeft de leerlingen een glimlach van oor tot oor, daar doe je het voor! Daarnaast heb je oog voor het begeleiden en ondersteunen van je leerlingen. Verder draag jij je steentje bij aan het ontwikkelen van het lesmateriaal. Je neemt deel aan vergaderingen en deelt waar nodig je kennis en ervaring. Mocht dit op jou van toepassing zijn, dan zijn wij hard op zoek naar jou!
 
Je bent in staat om je onderwijs zodanig in te richten dat zowel leerlingen die meer uitgedaagd kunnen worden als leerlingen die meer moeite moeten doen de noodzakelijke ondersteuning te geven.
 
Ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij houden niet van stilstand. Dat is iets waar jij volledig achterstaat.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC/LD
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou?
Je gaat met ingang van 1 januari 2019 ongeveer 17 lessen wiskunde van 60 minuten geven in de bovenbouw van het havo en vwo.
 
Je mag werken in ons warme, gezellige en professionele team en schalen je conform de CAO VO in. Nieuwe docenten krijgen bij ons alle begeleiding die nodig is om de organisatie snel te leren kennen en zich te kunnen concentreren op waar het werkelijk om gaat: lesgeven.
 
Ook docenten wiskunde die studeren voor een eerstegraads bevoegdheid wiskunde worden van harte uitgenodigd te solliciteren! 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageren
Ben jij de docent die onze leerlingen de fijne kneepjes van het wiskundevak bij gaat brengen? Solliciteer dan vóór  19 november via onderstaande sollicitatieknop.
 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tilly Blom, afdelingsleider, via 0320-240500 (vanaf 29 oktober a.s. ivm herfstvakantie)..
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.