Vacature Open sollicitatie docent in Zeist

Onderwijs

Over VSO Heuvelrugcollege

Naam school
VSO Heuvelrugcollege
Contactpersoon
Mevr. van Rooijen
Plaats
Zeist
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Open sollicitatie docent 
Plaatsingsdatum
16-10-2018
Met ingang van
direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,1-1
Omschrijving
Onze organisatie
Wil jij aan de slag als docent, maar staat er nou net geen vacature (bij jou in de regio) online? Of misschien vind je veel vacatures die op de site staan leuk, en is het daardoor lastig om een keuze te maken? Dan is deze oproep de uitkomst voor jou! Een recruiter zal jouw CV beoordelen en gaat samen met jou kijken of er mogelijkheden zijn op een van onze locaties.

Intermetzo 
Bij Intermetzo bieden we specialistische jeugdzorg in verschillende regio’s: Utrecht, Midden-IJssel en Flevoland. De leeftijd van de kinderen en jongeren ligt tussen de 0 en 23 jaar. De jongeren verblijven binnen de open, gesloten of justitiële jeugdzorg en hebben complexe gedragsproblemen, en sommige een licht verstandelijke beperking of een gemiddeld IQ. Intermetzo biedt je de mogelijkheid om te werken in een vooruitstrevende en betrokken organisatie op een interessant werkterrein. Als organisatie besteden we veel aandacht aan het trainen en begeleiden van onze teams en aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij vragen
Je hebt ervaring opgedaan als docent in het regulier of in het speciaal onderwijs en je beschikt over een pabo diploma of je hebt deze bijna in je bezit. Je bent pedagogisch sterk en vaardig op uiteenlopende aandachtsgebieden. Je bent bekwam in het omgaan met gedragsproblemen waaronder trauma-gerelateerde problematieken. Je bent sociaal vaardig en je staat stevig in je schoenen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Volgens CAO PO
Arbeidsvoorwaarden
Waarom wil je bij ons aan de slag?
Als je jezelf verder wilt gaan ontwikkelen in het speciaal onderwijs, dan ben je bij Intermetzo aan het juiste adres. Wij zijn een betrokken organisatie en hebben wij veel kennis in huis. Deze kennis delen wij graag met onze medewerkers door middel van trainingen, cursussen en interne opleidingen. Naast dat wij persoonlijke groei  erg belangrijk vinden, hanteren wij een goed salaris conform CAO onderwijs (de hoogte is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en andere fiscale voordelen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Heb je interesse dan kun je reageren en bij de motivatie aangeven waarom je graag als docent bij Intermetzo wilt werken. Geef daarbij ook duidelijk aan in welke regio’(s) je wilt werken. Zodra jouw sollicitatie binnen is, zal een recruiter telefonisch contact met je opnemen. Tijdens dit gesprek wordt jouw CV besproken, gekeken of je geschikt bent voor de functie en naar jouw wensen. In eerste instantie kijken we naar de vacatures die open staan. Zit de ideale vacature er niet bij? Dan nemen we je graag op in een ‘talentpool’, zodat we jou direct kunnen berichten als er een vacature vrij komt.

Heb je vragen over deze vacature stuur een WhatsApp, mailtje, of bel naar Christa van Rooijen (Recruiter) op 0622464308  email: cvanrooijen@intermetzo.nl 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.